Spyhackerz üyeleri gerçekten böyle mi tanınıyor?

Yaklaşık 10 dakika önce instagram'da gezinirken. Çakal isimli çakma "Rapçi" milletin hesabını kapatması ile ilgili bir post gördüm. Spyhackerz forumunda bende çoğunlukla vakit...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20210912_231820.jpg

Yaklaşık 10 dakika önce instagram'da gezinirken. Çakal isimli çakma "Rapçi" milletin hesabını kapatması ile ilgili bir post gördüm. Spyhackerz forumunda bende çoğunlukla vakit geçiriyorum. Üstte gördüğünüz s*k kırığı forumda takımamız zoruna gitmiş ki. Bebeler diye söz ediyor. :D Araştırsak daha max 12 yaşında amc*k burdaki millete bebe diyor. Gerçekten spyhackerz formu bu şekilde de mi görülüyor?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ekli dosyayı görüntüle 24174

Yaklaşık 10 dakika önce instagram'da gezinirken. Çakal isimli çakma "Rapçi" milletin hesabını kapatması ile ilgili bir post gördüm. Spyhackerz forumunda bende çoğunlukla vakit geçiriyorum. Üstte gördüğünüz s*k kırığı forumda takımamız zoruna gitmiş ki. Bebeler diye söz ediyor. :D Araştırsak daha max 12 yaşında amc*k burdaki millete bebe diyor. Gerçekten spyhackerz formu bu şekilde de mi görülüyor?

Forum dışında böyle diyen çok kişi var . Ama daha html bile bilmezler . Ona buna lamer diyerek havalı olmaya çalışırlar . Bu forumdan konu çalıp sonra buraya laf atanları da saysak bitmez

Ekli dosyayı görüntüle 24174

lçşljçjçjçjç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,219Konular
3,276,809Mesajlar
317,142Kullanıcılar
w6remqSon Üye
Üst Alt