Rating - 100%
SpyMarket in açılmasını talep ediyorum ve spycoin ile olmasını talep ediyorum sayın yöneticilerim. @Mectruy @Nobody @Al Simmons
tamam sağol inşallah hemen açılır çünkü çok heyecanlıyımBu işler hemen olmuyor güzel kardeşim, herşeyin yeri ve zamanı var. Açacaklardır elbet, bende dört gözle bekliyorum. Beklediğimize değer umarım.
aynen kankasüper olur bu arada
hayır mesela 1 hafta rgb falan yancak üstünde bu da mesela 500 coin olacak falanne satacaklar minecraft crack hesaplarmı
mantıklıhayır mesela 1 hafta rgb falan yancak üstünde bu da mesela 500 coin olacak falan

evetmantıklı![]()
evet, teşekkürler mod um yardımın için umarım en kısa sürede açılır ve SpyPortal süprizini heyecanla bekliyoruzMerhaba Dostum,
SpyMarket olarak sanırım bunu kastediyorsun;
1- Üye hesabını veya paylaşımını SpyMarket'e koyar > Diğer üye Mevcut Credits miktarı ile alır > Credits satıcının hesabına geçer.
Dediğin bu ise, bu çok uzun zamandır sorulan birşey. Üst Yönetim bunu inceliyor, olumlu görür ise eğer onaylarlar.
iTrade mantığı gibi bu, Bu tür istekleri Üst Yönetim inceler, olumlu görür ise onaylarlar. Şuan bulunan temaya olur mu bilmiyorum.
MecTruy ownerimiz incelemeler yapmakta, portal gibi birşey düşünülüyor sanırım. (SpyPortal) sürprizler olabilir.
aynen bence degelirse iyi olur
forum için en hayırlısı olsun
Adam haklı kankaBu işler hemen olmuyor güzel kardeşim, herşeyin yeri ve zamanı var. Açacaklardır elbet, bende dört gözle bekliyorum. Beklediğimize değer umarım.
Zamanla açılır gibi geliyor banadaSpyMarket in açılmasını talep ediyorum ve spycoin ile olmasını talep ediyorum sayın yöneticilerim. @Mectruy @Nobody @Al Simmons
aynenAdam haklı kanka
bence deZamanla açılır gibi geliyor banada
SpyMarket in açılmasını talep ediyorum ve spycoin ile olmasını talep ediyorum sayın yöneticilerim. @Mectruy @Nobody @Al Simmons
bence deaynn mesela başka forumlarda görmüştüm bakkal market var forumun kendi parasıyla netflix/method/arşiv satılıyodu spyde olsa güzel olur
evetAslında İtemSatish Mantığı İle Cüzdan Oluşturup MarketPlace Gibi Bile Yapabiliriz![]()
eywSpyMarket in açılmasını talep ediyorum ve spycoin ile olmasını talep ediyorum sayın yöneticilerim. @Mectruy @Nobody @Al Simmons