(Spynote Düzeltim) Android Rat SpyNote v6.4

Evet bildiğiniz gibi link bozulmuştu düzeltip getirdim Öncelikle SpyNote programı android telefonlar için rat yani remote acces trojan programıdır. ÖZELLİKLER Hedef...

Evet bildiğiniz gibi link bozulmuştu düzeltip getirdim

Öncelikle SpyNote programı android telefonlar için rat yani remote acces trojan programıdır.​

ÖZELLİKLER

Hedef kişinin telefonundan kamerayı etkinleştirebilir​

(Resim sigmadigi için kaldırdım)
Dosyalarını indirebilir(galeri vs.)​

(Resim sigmadigi için resimi kaldırdım)
Mesajlaşabilir​

Rehberdeki numaralara ulaşılabilir​

(Resim sigmadigi için resmi kaldırdım)
Gelen mesajları okuyabilir​

Arama geçmişine bakabilir​

Yüklü olan uygulamaları görebilir​

Uygulamalara giriş yapılan kullanıcı adlarını görebilir​

Shell terminal açılabilir(kod yazdığınızda "permission denied" hatası veriyor, çözümünü bulan olursa nasıl yapılacağını konuma ekleyebilirim)​

Bazı ayarları kontrol edebilir​

Telefonunun ekranında mesaj gösterebilir
Telefonunu titretebilirsiniz​

RAT DOSYASINI OLUŞTURMAK İÇİN:

1- Uygulamayı açtığımızda sol üstten "Tools", sonrasında ise "Payload" sekmesine tıklıyoruz

2- "App Info" kısmından kurbanımızın adını, uygulamamızın adını, servis ismini ve versiyonunu istediğimiz şekilde düzenliyoruz​

3- "DNS Info" kısmından local ipmizi ve portumuzu giriyoruz(Herhangi dinamik dns servisini de kullanabilirsiniz)​

4- "Properties" kısmından RAT'ımızda çalışmasını istediğimiz özellikleri seçiyoruz(Tüm özellikler çalışmamaktadır)​

5- "Merging App" kısmında birleştirmek istediğimiz uygulamayı seçebiliriz(bir kaç sefer denedim fakat stabil çalışmadı)​

6- "Build" kısmına gelip RAT'ımızı hazırlıyoruz​

Building kısmı​

Out kısmı​

RAT'ımızı yedirdikten sonra ekranda çıkan görüntü:​

Telefondaki uygulama​

Uygulamanın içi
Uygulamanın içi​

İndirme Linki:

Virüs Total:

Kişisel kullanımda tüm sorumluluk kullanan kişiye aittir. Programa kendim herhangi bir trojan eklemedim. Bulduğum forumdan indirip kendi bilgisayarımda test ettim ve herhangi bir sorun görmedim.
Rar şifresi: madf1ng3rrr

bu tür ratlar fud lanmadan aşırı gereksiz oluyor direkt siliyor şuanki telefonlar kardo bilgin olsun sağlam fud olmadan zaman kaybı denilebilir bence.

Evet bildiğiniz gibi link bozulmuştu düzeltip getirdim

Öncelikle SpyNote programı android telefonlar için rat yani remote acces trojan programıdır.​

ÖZELLİKLER

Hedef kişinin telefonundan kamerayı etkinleştirebilir​

Dosyalarını indirebilir(galeri vs.)​

(Resim sigmadigi için resimi kaldırdım)
Mesajlaşabilir​

Rehberdeki numaralara ulaşılabilir​

(Resim sigmadigi için resmi kaldırdım)
Gelen mesajları okuyabilir​

Arama geçmişine bakabilir​

Yüklü olan uygulamaları görebilir​

Uygulamalara giriş yapılan kullanıcı adlarını görebilir​

Shell terminal açılabilir(kod yazdığınızda "permission denied" hatası veriyor, çözümünü bulan olursa nasıl yapılacağını konuma ekleyebilirim)​

Bazı ayarları kontrol edebilir​

Telefonunun ekranında mesaj gösterebilir
Telefonunu titretebilirsiniz​

RAT DOSYASINI OLUŞTURMAK İÇİN:

1- Uygulamayı açtığımızda sol üstten "Tools", sonrasında ise "Payload" sekmesine tıklıyoruz

2- "App Info" kısmından kurbanımızın adını, uygulamamızın adını, servis ismini ve versiyonunu istediğimiz şekilde düzenliyoruz​

3- "DNS Info" kısmından local ipmizi ve portumuzu giriyoruz(Herhangi dinamik dns servisini de kullanabilirsiniz)​

4- "Properties" kısmından RAT'ımızda çalışmasını istediğimiz özellikleri seçiyoruz(Tüm özellikler çalışmamaktadır)​

5- "Merging App" kısmında birleştirmek istediğimiz uygulamayı seçebiliriz(bir kaç sefer denedim fakat stabil çalışmadı)​

6- "Build" kısmına gelip RAT'ımızı hazırlıyoruz​

Building kısmı​

Out kısmı​

RAT'ımızı yedirdikten sonra ekranda çıkan görüntü:​

Telefondaki uygulama​

Uygulamanın içi
Uygulamanın içi​

İndirme Linki:

Virüs Total:

Kişisel kullanımda tüm sorumluluk kullanan kişiye aittir. Programa kendim herhangi bir trojan eklemedim. Bulduğum forumdan indirip kendi bilgisayarımda test ettim ve herhangi bir sorun görmedim.
Rar şifresi: madf1ng3rrr
Spynote bütün işlemleri tamamladım builde bastım build client ekranı geldi sarı yazılar geliyo o yazılarda kalıyo en son yazıda “OpenJDK Server VM (build 25.71-b09, mixed mode) bu yazıda kalıyo devamı gelmiyor

win 11 de build diyorum hiç bir şey olmuyor merging app da java yı seçerken de apk çıkmıyor nasıl düzelebilir bu

131,843Konular
3,271,926Mesajlar
316,366Kullanıcılar
RAGNAR020202Son Üye
Üst Alt