Sql inj ve admin panel bypaslama biliyorum başka bir şey bilmiyorum . Başka yöntemler yok mu ?
sakin reisVe Canın Sıkılıp Hackı Bırakacan tabi bu aşamalara gele bilirsen belkide ayt ye katilir bordo bereli olursun
bu arada server rootlama sıkıntı 2018 olmyorbrute force >lfi -> rfi > upload dorkları > Server Root Bu Aşamalardan Geçip En son linux termuxtan githuba clone çağiracan
2018 Nasıl olmuyor az Önce Securebox 2018 sw rootladik , eğer ana sayfadan rootlanmiyorsa subdomainden rootlama yötemi buldum yakında kekolar paylaşırlarbu arada server rootlama sıkıntı 2018 olmyor
instagram işi baya iyde işte..@Mr.Ömer xss ile instagrama girdi xss ögren bence
yok ilham gelmiyo :/eskiden bize sqldan başla gel aşka diyorlardi ondan sonrasi geliyor zaten sende gelmedimi
cc işine gir aq ne güzel sql işi veya ayt bordo bereliler tekrar düşünyok ilham gelmiyo :/
cc sevseler girmemcc işine gir aq ne güzel sql işi veya ayt bordo bereliler tekrar düşün![]()
dogrudur zamanla ögrenirimphp ögrensen gerisi gelir yaw

pythonla yardiriyor bizim anarchosaBana göre; Python + php + Network = Mutluluk![]()
Rahibim benim kiliselerin kralıpythonla yardiriyor bizim anarchosaaq mutluluk ariyorsaniz assemblya girin tavsiyem memnun kalirsiniz evde inmedik cam cerceve kalmaz tavsiyem assembly