hostu zettadan almama rağmen ssl çekemiyorum şöyle bir hata alıyorum Failed to lookup registrar and hosting information of at this time. Please contact Cloudflare Support or...
Ss Bırakabilir Misin Dostum ?hostu zettadan almama rağmen ssl çekemiyorum şöyle bir hata alıyorum Failed to lookup registrar and hosting information of at this time. Please contact Cloudflare Support or try again later. çözümü nedir?
atıyorumSs Bırakabilir Misin Dostum ?
Ss Bırakabilir Misin Dostum ?
Kanka C Panel Var Mı Kullandığın Hostta ?
yok kankaKanka C Panel Var Mı Kullandığın Hostta ?
Cloudfarede Onaylı Gösteriyor Mu ?yok kanka
cloudflare de add site yerine girince bunu alıyorumCloudfarede Onaylı Gösteriyor Mu ?
Sağlayıcı adı gibi birşey vardı domain alırken. Onları cloudflare'ye göre ayarladın mı ? Adını şimdi unuttumcloudflare de add site yerine girince bunu alıyorum
İlktefa senden duydum kankaSağlayıcı adı gibi birşey vardı domain alırken. Onları cloudflare'ye göre ayarladın mı ? Adını şimdi unuttum
Name server diye bir yer var domain alırken. Hosting name server veriyor sana sen de onu domaine kaydediyorsun. Bir araştır. Bence onun yüzünden oluyor çünkü bende cloudflare ile ssl çekip koruma almıştımİlktefa senden duydum kanka
nsleri nekiknkm bende ordan çektim ordan ilk başta ns lerini girdim cloudflareye ondan sonra anahtarları kopyaladım olmuştu öyle
yok yani cloudun nameserverleri ney dostumnameserver
onları bende unuttumyok yani cloudun nameserverleri ney dostum
teşekkür ederm dostum
hostu zettadan almama rağmen ssl çekemiyorum şöyle bir hata alıyorum Failed to lookup registrar and hosting information of at this time. Please contact Cloudflare Support or try again later. çözümü nedir?