Statik ip sorunu

beyler ben modemi kapat ac yapsamda ip degismiyor çözüm ne ?

modem resetle
ardından pc den cmd aç şu komutları yaz
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /displaydns
sonra pc yi yeniden başlat

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
beyler ben modemi kapat ac yapsamda ip degismiyor çözüm ne ?
Kullandığın internet sağlayıcısı nedir detaylandırırsan daha fazla yardımcı olabiliriz.
Bir üstte @R00T3R anlattıkları dışında hala ip adresin statik ise statik ip veriliyordur sağlayıcınla görüş fakat statik ip ücreti daha pahalıdır hazır kullanıyorken kaçırma derim yıllardır statik ip kullanıyorum aksi durumlarda bildirip değiştittiriyorum memnumum hem kendi oyun sunucun için vs bulunmaz bir nimettir kendisi avantajı olduğu kadar dezavantajlarıda var fakat bende statik ip daha iyi yapacağın işleme görede değişir doğrusu.

Kullandığın internet sağlayıcısı nedir detaylandırırsan daha fazla yardımcı olabiliriz.
Bir üstte @R00T3R anlattıkları dışında hala ip adresin statik ise statik ip veriliyordur sağlayıcınla görüş fakat statik ip ücreti daha pahalıdır hazır kullanıyorken kaçırma derim yıllardır statik ip kullanıyorum aksi durumlarda bildirip değiştittiriyorum memnumum hem kendi oyun sunucun için vs bulunmaz bir nimettir kendisi avantajı olduğu kadar dezavantajlarıda var fakat bende statik ip daha iyi yapacağın işleme görede değişir doğrusu.
örnek biri ipmi buldu modem kapa ac yapınca degismiyor ya sıkıntım o

örnek biri ipmi buldu modem kapa ac yapınca degismiyor ya sıkıntım o
Birisi ip adresini bulduğunda maksimum konumunu öğrenebilir veya ddos saldırısında bulunabilir şahsen benim ip adresimi birisi kasti olarak vursa ertesi gün şikayet dilekçemi yazar veririm. Ağır yaptırımları var korkulacak birşey yok.
Modemi aç kapa yapmak yerine reset tuşuna basılı tutup (1-30 saniye) komple sıfır kurulum yapabilirsin hiç bi bilgin yoksa araştırıpta yapmanı tavsiye ederim kesin sonuç değildir belirtmek isterim.

132,501Konular
3,281,669Mesajlar
317,679Kullanıcılar
awrad123Son Üye
Üst Alt