@stevejack007 Şikayetçiyim Gel Lan Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Sağlam bı sekilde değil elimde webmail cpanel varmı ? Yok dün varmiudi yok ? Mesajıma geç cevap veriyor açıyor geri kapanıyor ben mail basıyorum ya yani buna güvenerek ?
olm tabi geç cevap verecem o kadar eşşeksin ki mfx de mail basmayı bile bilmiyorsun iki den bir yazıyorsun şu nasıl yapim, bunu nası yapim maili sattık sıkıntısız içine ettin bide iade istiyon aq

Rating - 0%
olm tabi geç cevap verecem o kadar eşşeksin ki mfx de mail basmayı bile bilmiyorsun iki den bir yazıyorsun şu nasıl yapim, bunu nası yapim maili sattık sıkıntısız içine ettin bide iade istiyon aq
Maili sattın yarın geri elimden alındı öbür günde aynısı olacak 2 kez oldu bu yarında olcak konu açmasam ben hep senimi bekliycem ?

Rating - 0%
Sen telefon saticisisin ben müşteriyim diyorshnki bu telefonun ekranı kırılmaz çok sağlam yarın diyorumki ekran kırıldı ne iş sen diyorsun servis bakımda yapamam
ben sana kapanmaz dedim mi aga ne kadar malsın ya
ilk sattığım zaman ben sana nereden demişim ki kapanmaz bu
sen 50 liraya günlük bile mail bulamazsın

Ekli dosyalar

• şalkdsaşskasşld.PNG
    şalkdsaşskasşld.PNG
    47.8 KB · Görüntüleme: 8
Rating - 0%
evet arkadaşlar eşşek arkadaşımız tikli düşürdü verdiğim mail ile
ve daha sonra ss attığı tikli hesabı silmiş tg den ama o kadar eşşek ki mesajları silmeyi unutmus gerizekalı

Ekli dosyalar

• asdasdsdcx.PNG
    asdasdsdcx.PNG
    21.1 KB · Görüntüleme: 10

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
@stevejack007 bugün, saat 18.00 a kadar SADECE WEBMAİL İÇİN @roxybey ’e 50₺ iade yapacaksın. @roxybey iade ulaştığı zaman konuya beni etiketleyerek haber ver. Aksi halde @stevejack007 banlanacaktır. İyi forumlar, konuya alakasız kişiler mesaj yazmasın.

ALDIĞIM KARARLARI YANLIŞ BULUYORSANIZ PM ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ. ŞAHET BİR YANLIŞIM VAR İSE BİLMEK, DÜZELTMEK İSTERİM.

Rating - 0%
@stevejack007 bugün, saat 18.00 a kadar SADECE WEBMAİL İÇİN @roxybey ’e 50₺ iade yapacaksın. @roxybey iade ulaştığı zaman konuya beni etiketleyerek haber ver. Aksi halde @stevejack007 banlanacaktır. İyi forumlar, konuya alakasız kişiler mesaj yazmasın.

ALDIĞIM KARARLARI YANLIŞ BULUYORSANIZ PM ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ. ŞAHET BİR YANLIŞIM VAR İSE BİLMEK, DÜZELTMEK İSTERİM.
Hakkımda atılan 2 iftirada haklı oldugumu kanitladiginiz için teşekkürler ❤️

Rating - 0%

Para hala geçmedi

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Üye ile konuştum ve karar değiştiriyorum. Steve adlı üyenin bir suçu yok, reseller olayı senin domainin olmamasından dolayı kaynaklanan bir durum kardeşim @roxybey . Webmail konusuna gelecek olursak akşam onu deneyeceğim ve buraya daha net bir karar yazacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,548Konular
3,269,106Mesajlar
315,373Kullanıcılar
kara8383iSon Üye
Üst Alt