Selam şu an bir botnet atağı ile karşı karşıyayım ve bu atağı durdurmam ve ya yönlendirmem lazım ve nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilecek var mı
Selam şu an bir botnet atağı ile karşı karşıyayım ve bu atağı durdurmam ve ya yönlendirmem lazım ve nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilecek var mı
kanka tek çözüm işlemciyi çıkarmanı tercih ederim yada bi pcye restart at derim knkşu ana kadar az da olsa bloke etmeyi başardım ama bu sefer daha fazla daha fazla derken 20000 lik botnet saldırılarına döndü bu konu karşısında ne yapabilirim onu da bilmiyorum
Bilgisayarın modemine sarı kabloyla bağlıysa modemindedir. Sıfırlaman gerek modemiip üzerinden ve static ip 12 defa değiştirdim bir casus yazılım da yok
bence bir alakası yokBilgisayarın modemine sarı kabloyla bağlıysa modemindedir. Sıfırlaman gerek modemi
twitchde bir yayıncıyım ve yayınlarım da iyi izleniyor ve birkaçkişi sanrım illegal yoldan ip mi twitchden alıyor bu olaylar 1 ay önce adobenin bütün sürümlerini satınaldığımı ve birkaç adet 20k lık hesabım olduğunu dile getirdiğimde oldu
yaptım dostum yaptım kaç defa yaptımaga modeme reset at pcyede reset at bi
ip değiştir anakart pılını ramlerı çıkart 30 dk bekle modemı sıfırla ve pc yı aç cmd den ip sıfırla tekrar geçer geçmezse ınternet kafaye felan götürme yapamazlar hardiski sıfırlayaptım dostum yaptım kaç defa yaptım
MAC adresin ve Modemini değiştirmeni ve internet firmanı aramanı tavsiye ederimSelam şu an bir botnet atağı ile karşı karşıyayım ve bu atağı durdurmam ve ya yönlendirmem lazım ve nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilecek var mı