Rating - 0%
Suspend yemeyen ücretsiz lifetime(sonsuza dek) domain'e ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
teşekkürler
Yaz tg @yasinturkogluxSuspend yemeyen ücretsiz lifetime(sonsuza dek) domain'e ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
teşekkürler
git bak bro bayadır kullanıyorum hala sus yemediSuspend yemeyen ücretsiz lifetime(sonsuza dek) domain'e ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
teşekkürler
Bi bokluk var bu sitede kesin senin yada tanidigin sitedirgit bak bro bayadır kullanıyorum hala sus yemedi
nasıl bi bokluk var?Bi bokluk var bu sitede kesin senin yada tanidigin sitedir
onların destek paneline yaz elbet bakarlar yoğunluk vardırsatışhanemden alışveriş yaptım fakat hala onay verilmedi 1 gün geçmesine rağmen hosting alamadım desteğe yazdım dönüş yapmadılar ?
vallaha kardeşim 24 saat geçmesine rağmen destek taleplerine cevap gelmedi mail attım fakat ordanda cevap gelmedi 48 saat içinde cevap almazsam eğer elimde gerekli sağlam kanıtlar var, ifşa edip cimere şikayet edicem parada değilim başka insanlarda bu durumu yaşamasın..onların destek paneline yaz elbet bakarlar yoğunluk vardır
keyfine brovallaha kardeşim 24 saat geçmesine rağmen destek taleplerine cevap gelmedi mail attım fakat ordanda cevap gelmedi 48 saat içinde cevap almazsam eğer elimde gerekli sağlam kanıtlar var, ifşa edip cimere şikayet edicem parada değilim başka insanlarda bu durumu yaşamasın..
HSuspend yemeyen ücretsiz lifetime(sonsuza dek) domain'e ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
teşekkürler
bakalımSuspend yemeyen ücretsiz lifetime(sonsuza dek) domain'e ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
teşekkürler
Suspend yemeyen ücretsiz lifetime(sonsuza dek) domain'e ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
teşekkürler
tg: https://t.me/JUSSlVESuspend yemeyen ücretsiz lifetime(sonsuza dek) domain'e ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
teşekkürler
saol koçSuspend yemeyen ücretsiz lifetime(sonsuza dek) domain'e ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
teşekkürler