Suspended domain ne demek ? (1 Viewer)

Joined
Feb 2, 2017
Credits
506
Rating - 0%
Suspended domain ne demektir bu hata ile neden karşılaşıyorsunuz? Suspended İngilizce "askıya alındı" anlamına gelmektedir. Girmeye çalıştığınız domain (alan adı) askıya alınmıştır. Bunun birden çok nedeni olabilir. Bunları sizler için maddeler halinde yazmak istiyorum.

Suspended domain hatası neden kaynaklıdır?
ICANN, whois bilgileriniz içinde yazılı olan mail adresinizin aktif olmaması durumunda domaininiz askıya alınabilir ve Suspended domain hatası alabilirsiniz. Mail adresinizi kullanılır hale getirirseniz alan adınızdaki askıya alınma cezası kaldırılacaktır.

Account suspended hatası nedeni?
Domain askıya alınmasının dışında account suspended hatası da alabilirsiniz. Hesabınızın askıya alınmasının en önemli nedeni domain ya da hosting ya da sunucu ücretlerini geciktirmeniz olabilir.

This Account Has Been Suspended ne demek?
This Account Has Been Suspended hatası almanızın da farklı nedenleri olabilir. Sitenize girdiğinizde İngilizce bu ifade yer alıyorsa "Bu hesap askıya alındı" demek olan bu ifadenin çıkmasının nedenleri şunlar olabilir. Size tanımlanan trafik ya da disk alanını geçtiğini durumlarda veya kullandığınız yazılım lisansının bitmesi durumunda bu hatayı alabilirsiniz.
 

Users who are viewing this thread

Top