SWEATCOİN ADIM ATARAK PARA KAZANMAK.

[CHARGE=1]Arkadaşlar bildiğiniz üzere dünya çok hızlı bir şekilde değişmekte ve ben 3 dört yıl önce piyasaya çıktığı görülen sweatcoinle ilgili birşey buldum. Bulduğum şey ise adım atarak para kazanıyorsun 1K adım atınca bir sweatcoin veriyor SWEATCOİN scam midir değil midir bilen yetkililer [/CHARGE] mavi tikli arkadaşlar ve adminler veya sosyal mühendislikte iyi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olur musunuz.
1 credit koymamın sebebi az da olsa destek olun 1creditle zengin olmazsınız veya fakir olmazsınız şimdiden teşekkür ederim sağolun varolun hayırlu günler hiyarlandin:

Veznan

Anyway, keep going!
Bu konuyu bugün ben açacaktim ayrıca geçen yıl kadın saati almıştım ordan . 1k adım 1 sweatcoin de değil. Yanlış biliyorsun hiçbir şey de anlatmamissin

Bu konuyu bugün ben açacaktim ayrıca geçen yıl kadın saati almıştım ordan . 1k adım 1 sweatcoin de değil. Yanlış biliyorsun hiçbir şey de anlatmamissin
yok ben sadece bilgi amaçlı açtım yani dostum güvenilirr mi uygulama arka planda çalışıyor ardından mailimze erişim istiyor felan kullanılır mı onu merak ediyorum iyi okudun mu yazdıklarımı

Veznan

Anyway, keep going!
yok ben sadece bilgi amaçlı açtım yani dostum güvenilirr mi uygulama arka planda çalışıyor ardından mailimze erişim istiyor felan kullanılır mı onu merak ediyorum iyi okudun mu yazdıklarımı
Evet güvenilir ama adım atarak yıllar sonra kazanırsın. Çok geniş bir uygulama . Konusunu açarım bugün. Zaten youtube da videolar da var iphone x vardı 20k sweatcoine e geçen yıl

131,499Konular
3,268,722Mesajlar
315,286Kullanıcılar
Üst Alt