Takipçi Satışı

Çok ucuza gerçek takipçi satıyorum 1k fiyatı 12tl alış fiyatına göre indirim yapıyoruz çoğu kişi düşük fiyatlara satıyor satılanların hepsi bot takipçidir ve hepsi düşer biz...

Çok ucuza gerçek takipçi satıyorum 1k fiyatı 12tl alış fiyatına göre indirim yapıyoruz çoğu kişi düşük fiyatlara satıyor satılanların hepsi bot takipçidir ve hepsi düşer biz gerçek takipçi satıyoruz güven için referanslar mevcuttur ilkçiler yazmasın teşekkürler.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Çok ucuza gerçek takipçi satıyorum 1k fiyatı 12tl alış fiyatına göre indirim yapıyoruz çoğu kişi düşük fiyatlara satıyor satılanların hepsi bot takipçidir ve hepsi düşer biz gerçek takipçi satıyoruz güven için referanslar mevcuttur ilkçiler yazmasın teşekkürler.
bize bi kıyak yok mu

Kardeşim ben almak istiyorum 50k takipçi fiyatı nedir öğrene bikirmiyim eyer dediğin gibi aktifse 2 3 hesap için de alabilirim

132,214Konular
3,277,259Mesajlar
317,200Kullanıcılar
ahmelilSon Üye
Üst Alt