Taklit methodu satıcak güncel arkadaşları pm ye beklerim teşekkürler.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Taklit methodu satıcak güncel arkadaşları pm ye beklerim teşekkürler.
#rezTaklit methodu satıcak güncel arkadaşları pm ye beklerim teşekkürler.
attığım hesabı kapatabilir misin kanka göstermek içinbro bende method varda ne kadar eder bilmiyorum 5 dakikada puf oluyor hesaplar
Keke satmiyom dedin gel sat bana + sana günde 10-15 müşteri getireyim 25-30 dan kapat hesapları cok cevrem var o yüzden 20-30 veren enayi cok bende namusumabro bende method varda ne kadar eder bilmiyorum 5 dakikada puf oluyor hesaplar
attığım hesabı kapatabilir misin kanka göstermek için
Benim attığım hala acik sansimi s*eym
kapattım 2x dahada devam edicem
kanka takas yapmayı düşünür müsün yüksek takipçili instsa hesabıyla özele bakar msn
kapattım 2x dahada devam edicem
birkaç kişiyede satmıyorum dedim değerini bilmiyorum.Keke satmiyom dedin gel sat bana + sana günde 10-15 müşteri getireyim 25-30 dan kapat hesapları cok cevrem var o yüzden 20-30 veren enayi cok bende namusuma
taam kekebirkaç kişiyede satmıyorum dedim değerini bilmiyorum.
Satarım aga Anlık uçuyo saatleri var tabii 350tlTaklit methodu satıcak güncel arkadaşları pm ye beklerim teşekkürler.
okadar pahalımı la benimkide anlık uçuyorSatarım aga Anlık uçuyo saatleri var tabii 350tl
Methodun nezaman buldunokadar pahalımı la benimkide anlık uçuyor
bilmem neden sordunMethodun nezaman buldun
yaz özelden kanka anlaşalım örnek bi hesap kapat alayımSatarım aga Anlık uçuyo saatleri var tabii 350tl
Genelde fix yiyo çünkü ben satıyom 1 2 kişiye fix yemesin diye bizde para kazanıyoz çünkü bu işten fix yemesini istemebilmem neden sordun
Yaz ig smihkzn0yaz özelden kanka anlaşalım örnek bi hesap kapat alayım
istek attm kankaYaz ig smihkzn0
Yazabilirsiniz hocamTaklit methodu satıcak güncel arkadaşları pm ye beklerim teşekkürler.