Coinli Taklit Methodu

Çok etkili olan taklit methodumu coine bırakıyorum herkes almasın fix olmasın diye yüksek coine bırakıyorum iyi forumlar Etkili Taklit method...

SpyCoin istenen konu
Çok etkili olan taklit methodumu coine bırakıyorum herkes almasın fix olmasın diye yüksek coine bırakıyorum iyi forumlar [CHARGE=450]Etkili Taklit method

-Forma giriyoruz vpn almanya dil English (UK)
-İlk seçenek evet
-Ad soyad yazan kısma kimlikdeki ad soyadı yaz
-Kullanıcı adı kısmına hesabın kullanıcı adını yaz
-E-posta yazan kısma hesapta bulunan e postayı yazıyoruz hesapta olan e posta olmasi önemli
-sonra dil seçeneği kısmı gelir orda Germany Kısmını seçiyoruz
-En son olarakda kimlik kısmı geliyor oraya kimlikdeki bilgilerin ve yüzün net gözükmesi gerek sonra gönderiyoruz formu
- maile case gelir gelen maili yanitla deyip kimliği ekliyoruz sonra şu metni ekliyoruz
hello dear instagram team, my account has been closed due to counterfeiting, but my photos and posts in my account are all mine, I think this is a mistake and therefore it was closed, there is no imitation, this is instagram's fault, I request this to be corrected and my instagram account activated, although I have sent a form before, my account was not opened and no response did not come, please help.
Son olarakda hesabın linkini şu şekilde yazıp atıyoruz https://instagram.com/hesapk.adi?utm_medium=copy_link[/CHARGE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,219Konular
3,277,399Mesajlar
317,213Kullanıcılar
ByshooterSon Üye
Üst Alt