Taklitden Kapanan Hesabi Acma - 2021

Taklit Açmak: Takliti açmak için, kapanan hesapta kişisel bir fotoğrafınız varsa %100 oranda açılacaktır. 1-) Sağlam bir VPN kullanmanız gerekiyor. Altda vereceyim forma VPN...

Taklit Açmak: Takliti açmak için, kapanan hesapta kişisel bir fotoğrafınız varsa %100 oranda açılacaktır.

1-) Sağlam bir VPN kullanmanız gerekiyor. Altda vereceyim forma VPN Kullanarak giriyoruz. Vpn ile Almanya bağlanmayı unutmayın.
2-) Evet'i seçin - Hesaptaki bilgilerle birebir eşleşecek şekilde formu doldurun. Telefon numarası - Mail en önemli faktörlerdir kesinlikle doğru doldurun. Hangi ülkeden bağlanıyorsunuz = Almanya.
3-) Bulduğunuz herhangi bir kimlik fotoğrafını yükleyip formu gönderin. Fotoğrafınız varsa hesapta kendi yüzünüzü kendi kimliğinizi kullanın.

Form: https://help.instagram.com/contact/396169787183059

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Taklit Açmak: Takliti açmak için, kapanan hesapta kişisel bir fotoğrafınız varsa %100 oranda açılacaktır.

1-) Sağlam bir VPN kullanmanız gerekiyor. Altda vereceyim forma VPN Kullanarak giriyoruz. Vpn ile Almanya bağlanmayı unutmayın.
2-) Evet'i seçin - Hesaptaki bilgilerle birebir eşleşecek şekilde formu doldurun. Telefon numarası - Mail en önemli faktörlerdir kesinlikle doğru doldurun. Hangi ülkeden bağlanıyorsunuz = Almanya.
3-) Bulduğunuz herhangi bir kimlik fotoğrafını yükleyip formu gönderin. Fotoğrafınız varsa hesapta kendi yüzünüzü kendi kimliğinizi kullanın.

Form: https://help.instagram.com/contact/396169787183059-=Stripped Content=-
bakalım

Form: https://help.instagram.com/contact/396169787183059

ne aynen öylesi aq ne yapcam
Haa sen yardım istiyorsun bende destekleyici yorum yaptın sandım neyse
şimdi yapman gerek şeyler 1- kimiğin ön yüzü gözükçek şekilde tut yüzün gözüksün ne çok parlak yer ne çok karanlık bir şekilde olmasın net bir şekilde çek sonra mailde yazan kodu büyük bir kağıda düzgünce yaz onunlada foto çek ve ikisini gelen maile gönder 5dk ya opened

Haa sen yardım istiyorsun bende destekleyici yorum yaptın sandım neyse
şimdi yapman gerek şeyler 1- kimiğin ön yüzü gözükçek şekilde tut yüzün gözüksün ne çok parlak yer ne çok karanlık bir şekilde olmasın net bir şekilde çek sonra mailde yazan kodu büyük bir kağıda düzgünce yaz onunlada foto çek ve ikisini gelen maile gönder 5dk ya opened
hesap benim dğeil ki çalmıştım dm hesabı yaptım taklitten kapnadı aq

132,440Konular
3,281,017Mesajlar
317,580Kullanıcılar
MEMOLİ11Son Üye
Üst Alt