bugün 30 k birisi 12 binlik 2015 de kurulan hesabı kapatı nasıl açarım yardımcı olcak varmı
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bugün 30 k birisi 12 binlik 2015 de kurulan hesabı kapatı nasıl açarım yardımcı olcak varmı

medya facbeook para yatırılan medyamı ne kadar yatırmak lazımmedya lazım açılması için, forumdan kimse açar mı bilmiyorum ancak para ile açabilirsin o da minimum 500 lira daha düşük teklif sunan olursa inanma sakın şamar manyağı olursun![]()
vardıKişisel fotoğların varmıydı hesapta
birde degerlendirme talebi geldi 24 saat içinde Yardım merkezinden degerlendirme talebi edebileceksin diyeKişisel fotoğların varmıydı hesapta
Ters taklit yemişsin kardeşim eğer o adamın hesabı kapanmazsa senin hesap gidecek 24 saat için debirde degerlendirme talebi geldi 24 saat içinde Yardım merkezinden degerlendirme talebi edebileceksin diye
medya dediğin olayı biraz açar mısınmedya lazım açılması için, forumdan kimse açar mı bilmiyorum ancak para ile açabilirsin o da minimum 500 lira daha düşük teklif sunan olursa inanma sakın şamar manyağı olursun![]()
dslfömlskamfbugün 30 k birisi 12 binlik 2015 de kurulan hesabı kapatı nasıl açarım yardımcı olcak varmı
telegram'dan yaz yardımcı olurumbugün 30 k birisi 12 binlik 2015 de kurulan hesabı kapatı nasıl açarım yardımcı olcak varmı
ig : hz.wiz4vard yaz kanka medya ile açalım ucuz bir fiyata işini halledelim he almıcaksanda medya hariç açamassın haberin olsunbugün 30 k birisi 12 binlik 2015 de kurulan hesabı kapatı nasıl açarım yardımcı olcak varmı