Tc kimlik nosuna sahibim . Uzerine kayitli telefonu nasil gorebilirim? Turk telekom borc odeme uzerinde 4 rakami gizli ve o 4 rakami bulamadim nasil bulabilirim
Güzel taktikKnk Türk telekom ara de ki
*********** tc kimlik nolu müşteriyim buraya diğer telefonumla kayıt oldum. hattımı kaybettim ve eski numaramı hatırlamıyorum.
Sonunu biliyorsun zaten Numaranın
Sonu **** olan numaramı öğrenebilir miyim Türk Telekom gidip geri hattımı almayı deniyecegim diyeceksin oda vericek eğer vermezse de ikna ettirmeye çalış zaten son 4 rakamını biliyorum ne zararı olur falan de
Ben sana adresini bulayım kişinin 😂 git supriz yapGüzel taktikama subeye yonlendiriyorlar
Adresi var bende zatenBen sana adresini bulayım kişinin 😂 git supriz yap
O zmn adamın ismini de biliyorsundur soyadını da dimi o zmn bulabilme ihtimalim var adamin Facebook hesabıni bulabilir misin? Sonra bana özelden atar mısın belki bulabilirimAdresi var bende zaten4 tane rakam gizli sadece turk telekom bayisinde calisan biri olsa forumda aninda buluyor sistemden aslinda. Malesef kimseyi tanimiyorum turk telekomda calisan
![]()
Aslinda bu kisi kiz arkadasimdi 2 3 gun once ayrildik konusmuyoruz soramiyorum o yuzden. Ama tcsi falan bende var. Facesini cok uzun zaman once kapatmistiO zmn adamın ismini de biliyorsundur soyadını da dimi o zmn bulabilme ihtimalim var adamin Facebook hesabıni bulabilir misin? Sonra bana özelden atar mısın belki bulabilirim
Hattini degistirmis o yuzden ariyorum telefon numarasiniO zmn adamın ismini de biliyorsundur soyadını da dimi o zmn bulabilme ihtimalim var adamin Facebook hesabıni bulabilir misin? Sonra bana özelden atar mısın belki bulabilirim
ooo işin zor o zmn geçmiş olsun aklım a bisey gelmior şey fln dene numara sorgulama sitesinden 4 hanesi belli ise sorgulayanHattini degistirmis o yuzden ariyorum telefon numarasini
İyiTc kimlik nosuna sahibim . Uzerine kayitli telefonu nasil gorebilirim? Turk telekom borc odeme uzerinde 4 rakami gizli ve o 4 rakami bulamadim nasil bulabilirim
İyi? :d??
Şey sandi héralde twktik veriyorum ve begeni ve yorumla gozukuyor sandiİyi? :d??
.Tc **yasak-içerik** nosuna sahibim . Uzerine kayitli telefonu nasil gorebilirim? Turk telekom borc odeme uzerinde 4 rakami gizli ve o 4 rakami bulamadim nasil bulabilirim
buluyum istersenTc **yasak-içerik** nosuna sahibim . Uzerine kayitli telefonu nasil gorebilirim? Turk telekom borc odeme uzerinde 4 rakami gizli ve o 4 rakami bulamadim nasil bulabilirim
reeTc **yasak-içerik** nosuna sahibim . Uzerine kayitli telefonu nasil gorebilirim? Turk telekom borc odeme uzerinde 4 rakami gizli ve o 4 rakami bulamadim nasil bulabilirim