Telefon Ele geçirme hakkında

Selamın Aleyküm kardeşlerim abilerim,benim büyük bir sıkıntım var bu forum da çözümü mü bulabilirim ümidiyle bu konuyu açtım doğru yere mi açtım bilmiyorum hata yaptıysam af...

Selamın Aleyküm kardeşlerim abilerim,benim büyük bir sıkıntım var bu forum da çözümü mü bulabilirim ümidiyle bu konuyu açtım doğru yere mi açtım bilmiyorum hata yaptıysam af ola. Konuya gelim hemen eşimden anlaşmali olarak boşandım 1 ay önce ve kızımın velayeti onda,şuan ben baska bir ilde yaşıyorum onlar başka bir ilde,eski eşimle ilgili buybü şüphelerim var telefonda birisi ile yada biriyle flört ediyo.Benim kızım hiçbir şekilde böyle bişeyi haketmiyo ve ben bunu bulmam gerekiyor, kullandığı telefon benim adıma kayıtlı numarası da telefonuna sızmam gerekiyo program yükeletemem inanmaz resime virus gibi bişey yükle yıl WhatsApp tan gönderip açtığı an sızabilirmiyim Allah rızası için yardim edin hayırlı akşamlar.

Selamın Aleyküm kardeşlerim abilerim,benim büyük bir sıkıntım var bu forum da çözümü mü bulabilirim ümidiyle bu konuyu açtım doğru yere mi açtım bilmiyorum hata yaptıysam af ola. Konuya gelim hemen eşimden anlaşmali olarak boşandım 1 ay önce ve kızımın velayeti onda,şuan ben baska bir ilde yaşıyorum onlar başka bir ilde,eski eşimle ilgili buybü şüphelerim var telefonda birisi ile yada biriyle flört ediyo.Benim kızım hiçbir şekilde böyle bişeyi haketmiyo ve ben bunu bulmam gerekiyor, kullandığı telefon benim adıma kayıtlı numarası da telefonuna sızmam gerekiyo program yükeletemem inanmaz resime virus gibi bişey yükle yıl WhatsApp tan gönderip açtığı an sızabilirmiyim Allah rızası için yardim edin hayırlı akşamlar.
abicim öncelikle allah yardmcın olsun umarım iyi birşeylerle sonuçlanır anne baba ayrılığında çocuğun psikolojisi kötü oluyor kendimden biliyorum herneyse abi birçok yöntem var eğer kızınla aran iyiyse ona yaptırabilirsin tabi bu iş biraz saçma olur o yüzden arkadaşın dediği gibi droidjack kullanabilirsin ordanda yardım alabilirsin trojan vb bilgim olsaydı emin ol yardımcı olurdum yapamassan youtubeden videolara bak abim ama dikkat et eğer bilgisayarına bişey indirmeden önce taramanı tavsiye ederim iyi forumlar iyi günler

Allah razi olsun kizim daha 4 yaşında ben telefonuna müdahale etmeden birşeyler yapmaya calisiyorum ki gerçekten böyle bişey varsa hiç bir kız çocuğu böyle bişeyi haketmez ilginiz için çok teşekkür ederim droidjack ı iyi bir arastircam iyi gunler

131,786Konular
3,271,339Mesajlar
316,179Kullanıcılar
cınar.Son Üye
Üst Alt