Telefon Güvenliğini Kaldırmak / FACEBOOK

SaraL

Gri Adam
Rating - 0%
Selamun Aleyküm

SM,Keylogger yada Facebook üzerinden kaynaklı bir acık aracılığı ile kurbanın facebook adresini hacklediniz ve giriş yaptınız karşınıza beni hatırla yada oturumların hepsini kapat diye terimler gelir. O heyecanla acık oturumların hepsini kapat'a tıklayarak telefon onaylı bir facebook adresine giriş yapmamız imkansızdır. Aksine beni hatırla diyerek devam et diyoruz ve telefona kod göndermeden kurbanın facebook adresine giriş yapıyoruz. Ayarlar menüsünden eklemiş olduğu telefonu kaldırıyor ve mail adresine kadar değiştiriyoruz. Nicin mail adresini değiştiriyorum; aynı mail ile facebook yardım yoluyla facebook adresini geri alabilir o yüzden hesabın tüm bilgilerini değişmeniz gerekli birde benden tavsiye; yeni girmiş olduğunuz şifreyi bir kac kez daha farklı şifreler yaparak değişiniz nicinmi?; kurban facebook adresine girmek isteyecek ve eski şifreyi sürekli deniyecektir haliyle siz sadece eski şifrenin üstüne sadece birkez şifre girdiniz eski şifre oldugu icinde bu hesap sizinmiydi calındıysa hesabınız dondurun diyebilir kurbanda bunu dondurarak sizinde girmenizi engelleye bilir...

Şimdiden kolay gelsin

E

El-Cewad

Şifreyi bir kaç kez değişmek gerçekten çok mantıklı daha önce hotmail açığından yararlanarak bir FB hesabı hacklemistim telefonu mail vs herşeyi değiştirdim ama malesef karşı taraf daha sonra FB hesabını geri alabilmeyi başarmıştı şimdi kesin kanaat getirdimki eski şifre den hesabını geri almış. Yararlı bilgiler eyvallah SaraL

131,458Konular
3,268,375Mesajlar
315,185Kullanıcılar
boostmaxiSon Üye
Üst Alt