Telegram kullanarak hiçbirşey yapmadan günde 50 tl kazanma metodu

Arkadaşlar kendi yaptığım python scripti ile ptc botlarından günde 50 tl kazanç elde ediyorum Script arkaplanda oto çalışıyor 3 dolara vps aldım arkama yaslandım para kasıyorum...

Arkadaşlar kendi yaptığım python scripti ile ptc botlarından günde 50 tl kazanç elde ediyorum
Script arkaplanda oto çalışıyor 3 dolara vps aldım arkama yaslandım para kasıyorum şuan
İsteyene ödeme kanıtını felan atabilirim. Script satılıktır 50TL. 12 saate kadar yazanlara 30Tl.
Aşşağıya mail adresimi bırakıyorum. almak isteyenlerin mail atması yeterli

[email protected]

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar kendi yaptığım python scripti ile ptc botlarından günde 50 tl kazanç elde ediyorum
Script arkaplanda oto çalışıyor 3 dolara vps aldım arkama yaslandım para kasıyorum şuan
İsteyene ödeme kanıtını felan atabilirim. Script satılıktır 50TL. 12 saate kadar yazanlara 30Tl.

[email protected]

Üniversite öğrencisiyim,sistemden ilk gün kazançlarını sana göndererek ödeme yapsam kabul olur mu 😅

[email protected]
ne üzerine para kasıyor nasıl oluyor kanıt vs yok.

132,219Konular
3,276,804Mesajlar
317,142Kullanıcılar
w6remqSon Üye
Üst Alt