Termux All Hacking Tools (Tüm Toollar Burada Tek Komutla Yükle) (2 Viewers)

Merhaba spy ailesi ve yeni tüm kullanıcılar ben metin bugün termuxda tüm Hack paketlerini tek dosyada topladık ve komutları sizle paylaşmak istedim AllHackingTools: Sızma...

Merhaba spy ailesi ve yeni tüm kullanıcılar
ben metin bugün termuxda tüm Hack paketlerini tek dosyada topladık ve komutları sizle paylaşmak istedim
AllHackingTools: Sızma testleri için çeşitli araçların indirme ve kurulum sürecini otomatikleştirmek üzere tasarlanmış bir sistemdir.

🫠Yeni özellikler:
1) Yeni Araçlar ve Fonksiyonlar

Sızma testleri için yeni araçlar. Ve birçok yeni fırsat.
2) Özelleştirme ve tasarım

Terminal için yeni bir özelleştirme seçeneği ve yeni bir tasarım eklendi.
3) Yeni Tasarım ve Fonksiyonlar

AllHackingTools yükleyicisi güncellendi, yeni bir tasarıma ve paketleri kontrol etmek için birçok özelliğe sahip.
4) İndirilebilir ve güncellenebilir yeni tasarım

Artık AllHackingTools'u hızlıca güncelleme özelliği eklendi ve AllHackingTools'un yeni tasarımı, indirme ve güncelleme işlemleri de kullanıma sunuldu.
5) Daha Fazla Hata Düzeltildi

Sistemdeki birçok hata düzeltildi, artık AllHackingTools daha hızlı ve daha istikrarlı çalışıyor.
6) Araçları Çalıştırın

Kullanıcılar artık, araçlar zaten yüklü olsa bile, AllHackingTools üzerinden doğrudan çalıştırabilirler.
7) AllHackingTools'u Yeniden Başlatın

Bir aracı çalıştırıp kapattığınızda, AllHackingTools otomatik olarak yeniden başlatılır.

Önce güncelleme yapın

apt update
apt upgrade

Dosya Erişimi İzni Ver

termux-setup-storage

git i yükle
apt install git

Toolu yükle

git clone https://github.com/mishakorzik/AllHackingTools

cd AllHackingTools diyerek Toolu çalıştırın

Komutunu yazarak otomatik yüklemeye başlayın takriben (5-10 dakika telefon marka modele göre değişiklik gösterir)

bash Install.sh

Not Coin ile destek verirseniz sevinirim iyi forumlar dilerim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba spy ailesi ve yeni tüm kullanıcılar
ben metin bugün termuxda tüm Hack paketlerini tek dosyada topladık ve komutları sizle paylaşmak istedim
AllHackingTools: Sızma testleri için çeşitli araçların indirme ve kurulum sürecini otomatikleştirmek üzere tasarlanmış bir sistemdir.

🫠Yeni özellikler:
1) Yeni Araçlar ve Fonksiyonlar

Sızma testleri için yeni araçlar. Ve birçok yeni fırsat.
2) Özelleştirme ve tasarım

Terminal için yeni bir özelleştirme seçeneği ve yeni bir tasarım eklendi.
3) Yeni Tasarım ve Fonksiyonlar

AllHackingTools yükleyicisi güncellendi, yeni bir tasarıma ve paketleri kontrol etmek için birçok özelliğe sahip.
4) İndirilebilir ve güncellenebilir yeni tasarım

Artık AllHackingTools'u hızlıca güncelleme özelliği eklendi ve AllHackingTools'un yeni tasarımı, indirme ve güncelleme işlemleri de kullanıma sunuldu.
5) Daha Fazla Hata Düzeltildi

Sistemdeki birçok hata düzeltildi, artık AllHackingTools daha hızlı ve daha istikrarlı çalışıyor.
6) Araçları Çalıştırın

Kullanıcılar artık, araçlar zaten yüklü olsa bile, AllHackingTools üzerinden doğrudan çalıştırabilirler.
7) AllHackingTools'u Yeniden Başlatın

Bir aracı çalıştırıp kapattığınızda, AllHackingTools otomatik olarak yeniden başlatılır.

Önce güncelleme yapın

apt update
apt upgrade

Dosya Erişimi İzni Ver

termux-setup-storage

git i yükle
apt install git

Toolu yükle

git clone https://github.com/mishakorzik/AllHackingTools

cd AllHackingTools diyerek Toolu çalıştırın

Komutunu yazarak otomatik yüklemeye başlayın takriben (5-10 dakika telefon marka modele göre değişiklik gösterir)

bash Install.sh

-=Stripped Content=-
Not Coin ile destek verirseniz sevinirim iyi forumlar dilerim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

Users who are viewing this thread

133,563Konular
3,282,794Mesajlar
319,236Kullanıcılar
aoao6484Son Üye
Üst Alt