-
ʟ ɪ s s ᴇ s ᴡ 🎭
ŁØXĒ
Ekli dosyalar
Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
https://spyhackerz.org/forum/threads/telefon-numaras%C4%B1na-vir%C3%BCs-atma-termux-trojans-vir%C3%BCs.32696/
bakalım
pkg install git- pkg install update
pkg install upgrade pkg install python pkg install python2 = Gelen [N/Y] Uyarılarına [Y] Liyoruz Entere Basıpda Geçebilirsiniz
dostum bu trojen nasıl işliyor mesela port faln açmak gerekiyor mu veya bu trojen ile neler yapabiliriz
pkg install upgrade pkg install python pkg install python2 = Gelen [N/Y] Uyarılarına [Y] Liyoruz Entere Basıpda Geçebilirsiniz
.
Toolu Oluşturmadım kanka Daha denemedim Numaradan Tool Sahibi Telefon Hompage'ine Rahatsız Edici içecek Reklamda sıkıştırabilir bilemiyorumdostum bu trojen nasıl işliyor mesela port faln açmak gerekiyor mu veya bu trojen ile neler yapabiliriz
U
neyse knk deneyim pek kullanabilecegimi sanmıyorum ama .dToolu Oluşturmadım kanka Daha denemedim Numaradan Tool Sahibi Telefon Hompage'ine Rahatsız Edici içecek Reklamda sıkıştırabilir bilemiyorum
Oh oh mis. Elinize sağlık bakalım