termux orjinal apkya backdoor gizleme nasıl yapılır lütfen yardım

merhaba öncelikle termux kullanıyorum androide sızarken .apk dosyası boş dosya oluyor yani main activity öyle oluncada kurban uygulamayı hemen siliyor ama apkya backdoor...

merhaba öncelikle termux kullanıyorum androide sızarken .apk dosyası boş dosya oluyor yani main activity öyle oluncada kurban uygulamayı hemen siliyor ama apkya backdoor injectleme varmış apktool ile denedim ama çok karışık olduğu için ve androidde adobe dreamweaver gibi bi metin düzenleyici olmadığı için başaramadım acaba termuxda kolay yapabileceğim bi yöntem varmı yardımciı olursanız çok sevinirim :)

bu tür konuları yardım kategorisinde açmalısın, konun gerekli yere taşındı.
iyi forumlar dilerim.

merhaba öncelikle termux kullanıyorum androide sızarken .apk dosyası boş dosya oluyor yani main activity öyle oluncada kurban uygulamayı hemen siliyor ama apkya backdoor injectleme varmış apktool ile denedim ama çok karışık olduğu için ve androidde adobe dreamweaver gibi bi metin düzenleyici olmadığı için başaramadım acaba termuxda kolay yapabileceğim bi yöntem varmı yardımciı olursanız çok sevinirim :)
Senin için araştıracağım biraz belki bişi bulurum

baktımda aslında hiç termux kullanmadım araştırma sonucunda kali linuxda yapılabiliyor nasıl yapıldığını istersen

131,845Konular
3,271,970Mesajlar
316,382Kullanıcılar
guven1938Son Üye
Üst Alt