termux orjinal apkya backdoor gizleme nasıl yapılır lütfen yardım (1 Viewer)

merhaba öncelikle termux kullanıyorum androide sızarken .apk dosyası boş dosya oluyor yani main activity öyle oluncada kurban uygulamayı hemen siliyor ama apkya backdoor...

merhaba öncelikle termux kullanıyorum androide sızarken .apk dosyası boş dosya oluyor yani main activity öyle oluncada kurban uygulamayı hemen siliyor ama apkya backdoor injectleme varmış apktool ile denedim ama çok karışık olduğu için ve androidde adobe dreamweaver gibi bi metin düzenleyici olmadığı için başaramadım acaba termuxda kolay yapabileceğim bi yöntem varmı yardımciı olursanız çok sevinirim :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
merhaba öncelikle termux kullanıyorum androide sızarken .apk dosyası boş dosya oluyor yani main activity öyle oluncada kurban uygulamayı hemen siliyor ama apkya backdoor injectleme varmış apktool ile denedim ama çok karışık olduğu için ve androidde adobe dreamweaver gibi bi metin düzenleyici olmadığı için başaramadım acaba termuxda kolay yapabileceğim bi yöntem varmı yardımciı olursanız çok sevinirim :)
Senin için araştıracağım biraz belki bişi bulurum

baktımda aslında hiç termux kullanmadım araştırma sonucunda kali linuxda yapılabiliyor nasıl yapıldığını istersen

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,306Konular
3,280,629Mesajlar
320,138Kullanıcılar
allah2121212Son Üye
Üst Alt