Bence forumda tik olayı karışık, tik için düzenleme gelirse güzel olabilir. Mesala 1 kişi emek verip, güvenilirse + olarak spyda güzel bir online süresi varsa ve yönetime güven...
Aynen öyle benim gibi tik sahibi olabilirsinizBence forumda tik olayı karışık, tik için düzenleme gelirse güzel olabilir. Mesala 1 kişi emek verip, güvenilirse + olarak spyda güzel bir online süresi varsa ve yönetime güven verdiyse + olarak cezası azsa bence tiki hakediyodur o şahıs.
bazı yöneticiler forumda 2 yılı geçmen gerekiyo diyo kanka, ama aylar önce katılan kişiler alıyo mesala, bunu anlamadım ben ve onlardan önce katılıp foruma emek veren kişiler alamıyo.Olay zaten bu şekilde ilerliyor hacım
aslında onun için bir başvuru paneli tarzı bir şey gelecekti fakat askıya alındı nob ile tekrar görüşeyim o konuyubazı yöneticiler forumda 2 yılı geçmen gerekiyo diyo kanka, ama aylar önce katılan kişiler alıyo mesala, bunu anlamadım ben ve onlardan önce katılıp emek veren foruma alamıyo bazı kişiler
kanka aynen güzel olabilir öyle bişey, ama bir düzenleme gelmeli, benim görüşüm bu kankaaslında onun için bir başvuru paneli tarzı bir şey gelecekti fakat askıya alındı nob ile tekrar görüşeyim o konuyu

Güzel fikir olabilir.Bence forumda tik olayı karışık, tik için düzenleme gelirse güzel olabilir. Mesala 1 kişi emek verip, güvenilirse + olarak spyda güzel bir online süresi varsa ve yönetime güven verdiyse + olarak cezası azsa bence tiki hakediyodur o şahıs.
Getirirse mükemmel oluraslında onun için bir başvuru paneli tarzı bir şey gelecekti fakat askıya alındı nob ile tekrar görüşeyim o konuyu
bakalımBence forumda tik olayı karışık, tik için düzenleme gelirse güzel olabilir. Mesala 1 kişi emek verip, güvenilirse + olarak spyda güzel bir online süresi varsa ve yönetime güven verdiyse + olarak cezası azsa bence tiki hakediyodur o şahıs.
bakalımBence forumda tik olayı karışık, tik için düzenleme gelirse güzel olabilir. Mesala 1 kişi emek verip, güvenilirse + olarak spyda güzel bir online süresi varsa ve yönetime güven verdiyse + olarak cezası azsa bence tiki hakediyodur o şahıs.
Konu İçin Teşekkürler Amcaoğlu..Bence forumda tik olayı karışık, tik için düzenleme gelirse güzel olabilir. Mesala 1 kişi emek verip, güvenilirse + olarak spyda güzel bir online süresi varsa ve yönetime güven verdiyse + olarak cezası azsa bence tiki hakediyodur o şahıs.
Aynen öyle benim gibi tik sahibi olabilirsiniz![]()