TikTok Hesap Kapatma (2 Viewers)

Joined
Feb 14, 2020
Credits
5,223
Rating - 0%
[GİZLİ TEŞEKKÜRLER]Tiktok Hesap Kapatma Yöntemi

1.Yöntem : Tiktok en çok cinsel içerik şikayeti alan hesapları kapatılıyor bunun üzerinden giderek farklı ıp'lerden 20'den fazla yeni hesap oluşturup şikayet edmiyoruz ama ilk baş gönderilerini vurun işlemi daha kolaylaşır cinsel içerik olarak açılıyor ama olmuyor https://support.tiktok .com/tr burdan birde siz bakabılırsınız.

2.Yöntem : Tiktok üzerinde bir hesap önerisinde bulunuldudeşikayetin seçilmesi gerekiyor. Seçtiğiniz şikayetin, gerçekten kişinin hesabında olması gerekiyor. Aksi durumda sorun bildirimi geçersiz olur.

Şikayet etmek istediğiniz hesabın hesabının profilin boyunca devam eden noktaların bulunduğu yere tıklayarak gerekli ayrıntıları görebilirsiniz. Rahatsızlık veren kişiler ya da videoların yayınlanması için gerekli başvuruyu ya video üzerinden ya da TikTok iletişim bildirimini doldurarak iletebilirsiniz.

Şikayet Ederek Tiktok Hesabı Nasıl Kapatılır?

Tiktok üzerinden çıkışını istediğiniz hesabın profiline giriniz. 3 kez değiştirebilirsiniz “Rapor et” butonuna tıklayın.
Daha sonra ilgili seçenekleri seçerek şikayetlerinizi oluşturabilirsiniz.
Hesabını kapatmak istediğiniz kişiyi rahatsız eden düzenleyici paylaşımlar sunuyor ve onun videolarını gördüğünüzde karşıda ki kişiyi engelleyebilirsiniz.

Tiktok Hesabı Kaç Kişi Şikayet Ederse Kapatılır mı?

Hemen hemen bütün sosyal medya uygulamaları hesap kapatma ücretlerini aynı tarifeleri kullanırlar. Örnek vermek gerekirse yeni yürütülen ve takip sayısı son derece az olan bir hesabı kapatmak için bunu yapmak için bir kaç şikayet hesabının kısa bir süre içerisinde kapanmasına neden olacaktır. Ancak takipçisi sayısı fazla ve izlenme oldukça yüksek olan bir kullanıcı hesabını kapatabilmek için bilgi sahibi ya videoların da +18 durumları ya da yasa dışı bahis vb. durumların olması gerekir.

Not : Sorumluluk kabul edilir.[/HIDETEŞEKKÜRLER]
Görmek İçin Beğenebilirsiniz
-=Çıkartılmış İçerik=-
Bağış
Bkm
 

Users who are viewing this thread

Top