Rating - 100%
Evet Beyler Veya Adminler Kısa Özet Geçeyim Buna Script Flan Saldım Faktör Kıran Sonra Parayı Attı Daha Sonra Sc De Sıkıntı Çıktı Geri İade Ettim Parasını Sonra Scriptin Sıkıntısı Olmadığını Gördüm Ve Bu Kodumun Cocu Farklı İş Verdi Evde Paketleme Scripti Flan Editledim Güzel Scriptler Çıkardım Buna 2 Gün Göndericem Göndericem Diye Oyaladı Sonra İninal İbanına Para Gönderdim Dedi Onuda Yanlış Göndermiş Amına Kodumun Aptalı Hesaba Geri Yattı Parası O Kadar Konuştuk Oyaladı Yok Trafikteyim Falan Filan Hep Aynı Bahaneler mk Neyse Önemli Değil.
Kısaca 800 Liralık Ufak Bir Tokat Yedik Önemli Değil İlk Tokat Yiyişim Böylece Gerçekleşmiş Oldu.
(Tavsiye) = Mersinli Hiç Bir Orosbu Evladı İle Ticaret Yapmayın.
Esc Kullansaydın Diyenler Gelicektir Şuana Kadar Hiçbir Sıkıntı Yaşamamıştım Kendim İstemedim.
Neyse
Bu Kadar Yeter Heralde Tokat Attığını Söylüyor Zaten.
Konuyu Açış Amacım Forumda Ticaret Yapan Arkadaşlar Bilgilensin Benim Yaptıklarımı Yapmasınlar.
Çünkü Bu Orossbu Çocukları kuzen kuzen flan kardeşim diye yanınıza gelir tokatı atıp gider siz akıllı olun mersinlilerle ticaret yapmayın
Forumdaki İsmi : @selcuksimsek0
Kolay Gelsin
Kısaca 800 Liralık Ufak Bir Tokat Yedik Önemli Değil İlk Tokat Yiyişim Böylece Gerçekleşmiş Oldu.
(Tavsiye) = Mersinli Hiç Bir Orosbu Evladı İle Ticaret Yapmayın.
Esc Kullansaydın Diyenler Gelicektir Şuana Kadar Hiçbir Sıkıntı Yaşamamıştım Kendim İstemedim.
Neyse
Bu Kadar Yeter Heralde Tokat Attığını Söylüyor Zaten.Konuyu Açış Amacım Forumda Ticaret Yapan Arkadaşlar Bilgilensin Benim Yaptıklarımı Yapmasınlar.
Çünkü Bu Orossbu Çocukları kuzen kuzen flan kardeşim diye yanınıza gelir tokatı atıp gider siz akıllı olun mersinlilerle ticaret yapmayın
Forumdaki İsmi : @selcuksimsek0
Kolay Gelsin