tokatçı legend cihan aveli hakkında v2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
:D herkese selam dostlar
@İbrahim aveli önceki konuda onu savunmuş ki kimin yarrağını yalayacak şaşırıyor. Herneyse zaten kimin çıkar için neler yaptığı ortada seni es geçelim konumuz kodumun aveli @Cihan
Evet yeni video burda ve detaylarıyla herşey ortada. 100 atıcam dedi ilk para at dedim ilk konu aç dedi böyle sürüklendi aşkımız.. ama ben hayır olmaz gitme dedikçe aynı şekilde ilerledi birtanem...
Sizi bu hüzünlü hikayeme boğmak istemiyordum ama orospu çocukları tükenmez. Herneyse bu canımın içi @Cihan bebeğim 2 saat sonra yazıyor papara at diye bende 145 istiyorum o saate yaptıklarından dolayı üzdü beni terk etti..
100 attı ve adminlere bildireceğim dedi
Eee ama böyle bitmeyi hak etmedik.. ne sen ne ben kodumun türemesi.

İ

İbrahim

Birdaha adımı Avel vs. Diye kullanma benim @Mehmet @Zns adımı kötüye kullandığı için konudan adımın silinmesini istiyorum

Rating - 0%
adamına göre olsa sence cihanın banı açılır mıydı üstelik benim tarafımdan? aramız iyi değil ne bok yersen ye der engellerdim. anlaştığınız şekilde aranızda transfer olmuş.
Olmadı saatinde anlaşmayı kabul etmedi bende bunu kabul etmiyorum anlaşmaya müdahil mısın adamın ne göt olduğu gözler önünde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,597Konular
3,269,525Mesajlar
315,518Kullanıcılar
mewo186Son Üye
Üst Alt