Tomb Raider Son Vahiy Türkçe Film Modlu Yaptım. (1 Viewer)

Eskiler İyi Bilir Bir Odadan Çıkmak İçin 6-7 saat vakit harcadığı günleri mesela. Ama bu sefer oyun hikaye modlu olarak fmvleri birleştirmem sahneleri görerek oyunu bitirmem 1...

Eskiler İyi Bilir Bir Odadan Çıkmak İçin 6-7 saat vakit harcadığı günleri mesela.
Ama bu sefer oyun hikaye modlu olarak fmvleri birleştirmem sahneleri görerek oyunu bitirmem 1 bucuk aydan fazla vaktimi aldı herneyse sadece paylaşmak istedim.

Belki benim gibi bu tür oyunların konusunu merak edenler vardır.

Lan ne oyundu amk bu hikayesi galiba sabirsizlikla bekliyorum eve gideyim dinlicegim :)

Senin yada benim gibileri bu bütçede çok az bir kaç kişiye gösterdim bu ne grafik ya felan diyorlar.

Bana göre bir oyunu oyun yapan grafiği değil hikaye modudur Max payne gibi Hitman Blood Money Gibi

Grand Theft Auto 4 gibi vice city saymıyorum bile . Tomb raiderde hikayesi güzel olan oyunlardan biri hikayeyi anlayarak oynamak çizgi roman okumak gibi eski oyunlarda max payne misali :D

Senin yada benim gibileri bu bütçede çok az bir kaç kişiye gösterdim bu ne grafik ya felan diyorlar.

Bana göre bir oyunu oyun yapan grafiği değil hikaye modudur Max payne gibi Hitman Blood Money Gibi

Grand Theft Auto 4 gibi vice city saymıyorum bile . Tomb raiderde hikayesi güzel olan oyunlardan biri hikayeyi anlayarak oynamak çizgi roman okumak gibi eski oyunlarda max payne misali :D
ayn oyle surukleyici bir hikaye dinlenmeye deger

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,373Konular
3,281,878Mesajlar
320,547Kullanıcılar
YewSon Üye
Üst Alt