default temasına edit yapılıp css ranklar kullanılabilirdi. belirli kategorideki konular moderatör onaylı olabilirdi. forumun anasayfası 8200 satır koddan oluşuyor. ana...

• default temasına edit yapılıp css ranklar kullanılabilirdi.
  • belirli kategorideki konular moderatör onaylı olabilirdi.
  • forumun anasayfası 8200 satır koddan oluşuyor.
  • ana sayfadan chat'i kaldırıp /chat/ sayfasına hatta url yapılandırması bölümünden /sohbet/ diye de değişebilir.
  • uyarı alan kişiler uyarı bitiş süresince forumda konu/mesaj atmamalı.
  • bunun da ayarı var.
  • ingilizce kısımlar türkçeleştirilmeli.
  • forum nüfusu arttığı için sıkı yönetim ilan edilmeli.
  • tek yanlış yapan affedilmemeli.
  • moderatör onaylı konular google'dan user çekecek biçimde editlenip yayınlanmalı.
  • forumda güzel ticaretler dönüyor. ticaret puanı eklentisi eklenebilir. Onaylı üye statüsü farklı bir bünye olarak değerlendirebilir.
  • Bu eklenti ile kişiler 5 lira gibi bir ücretle konularını öne çıkarabilir. Satış yapan kişilerin işine yarar.
  • Rozet sistemi gelebilir. 1 yıllık üyelere özel postbit rozeti, farklı farklı etkinliklerde kazanılmış rozetler.
  • Market sistemi. Üyelerin satışlarını başka bir şekilde öne çıkarabileceği platform.
  • Yeni üyeler belirli bir mesaj sayısına kadar örneğin 5, bu eklenti ilk attığı 5 mesajı moderatör onayına düşürür. Spam mı değil mi diye.
Eklentilerin hepsi ücretsiz olarak da mevcut. Yani nulled olarak çee

Öncelikle önerileriniz için teşekkürler, başlayalım. Yetkim olduğu kadar cevap vereceğim.

2. Öneriye katılıyorum, rat atmaya çalışan arkadaşlar için birebir. Hack tools mod onaylı olabilir.
Chat konusunda da haklı olabilirsin, kastıran bir diğer sebep ama ana sayfada durması daha iyi olur diye düşünüyorum. Yöneticilerimize kalmış bir mesele...
İngilizce kısımlara katılıyorum değerlendirilecekti diye biliyorum hatta.
Rozet sistemi iyi olabilir ama paralı bir eklenti.
Nulled eklentiler güvenlik onayından geçmediğinden dolayı yöneticilerimizin bu konuda hür dikkat olduğuna eminim. Nulled kullanmayız diye düşünüyorum. Teşekkürler önerilerin için. Önerilerine daha üst yetkili birilerini etiketlersen daha çabuk yorum alabilirsin. Teşekkür ederiz...

131,715Konular
3,270,559Mesajlar
315,976Kullanıcılar
elliot.rarSon Üye
Üst Alt