TRENDYOL SELLER ACCOUNT

1.3m aylık geliri olan trendyol ve hepsi burada seller accountu olan bir hesap. Yönetim paneline erişimi var, 2fa yok rahatça bilgiler değiştirilebilir ve rahat şekilde para aklanabilir. (Son baktığımda 400k hızlı çekim bakiyesi vardı trendyolda). Düşünenlerin hızlı olmasını tavsiye ediyorum, fiyat konusunda pazarlık olur.

FİYAT: 0,075 BTC

1.3m aylık geliri olan trendyol ve hepsi burada seller accountu olan bir hesap. Yönetim paneline erişimi var, 2fa yok rahatça bilgiler değiştirilebilir ve rahat şekilde para aklanabilir. (Son baktığımda 400k hızlı çekim bakiyesi vardı trendyolda). Düşünenlerin hızlı olmasını tavsiye ediyorum, fiyat konusunda pazarlık olur.

as

merhaba trendyolda satış yaptığımız ürünlerde belge istemektedir belgesiz satışa açmamaktadır bunun için ne yapabiliriz markaların yetkili satıcı belgesini oluşturabilen veya farklı şekilde belge ayaralayabilen varmı

bakalımdoğru mu

131,555Konular
3,269,143Mesajlar
315,404Kullanıcılar
erosshSon Üye
Üst Alt