trkartal Lameri hakkında (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.
H

H4X0R.TR

LAN bir sende susmak icin sevk al

ne olmus lan sizlere dun gelmiwsiniz sanala simdide biz boyleyimmis soyleyirsiniz!

Alyastr (@H4X0R.TR Bilir Ne Soyledigimi) denilen yerden site alip herkes kendine hack sitesi kurmus kendini guvenclimi saniyor lan, ben 2016 oncesi tekraren sanala geldim ama ondan once biz 2011 2012 den buradayiz o zaman boyle seyler yok gibiydi!

fark etmez yonetimcisin yada fark etmez misafirsin laf geldiyse yerine kadar gitmelidir. bunu en azindan @eL-CeWaD Bilir Kimleriz NMTD Den Bir Benim Birde @eL-CeWaD Neciyiz Ne Yapa Biliriz Suskunlugumuz Bir Kac Kisinin Bizleri Emniyyete Vermemeleridir! Abi Biz Her Zaman Susduk Ama Oyle Bi Zmaan Gelir Ki Susmak Bilmeriz!
Her Kesin Ne Bok Oldugunu Diyeriz!

Hemde Bizim Tayfamiz Var Ailemize Yanariz Her KeS GIBI!!!

SOXUM BELE VEZIYYETIN ICINE!!!
Evet biz kendimizi çok güvençli sanıyorsuz. 7 ay boyunca sitemiz Açık kaldı, Herkes o kadar çok atıp tuttu ki basacaz vs vs. diye kimse basamadı Sayın Hack3r.tr
 
Last edited by a moderator:
T

TerNanDo

noluyor la burada konu nedir kısaca özet geçecek olan var mı kim haklı kim haksız merak ettim şimdi :d
 
Joined
Oct 26, 2016
Credits
0
Rating - 0%
Şu uğrasılan mevzuya bakın. Adam sanalda yok adam akıllı lamer ilan ediliyor. :D Kartalın açmış olduğu lamerbafrali.wordpress.com u okumakta fayda var iki tarafında olaya bakış açısı önemli.

@ByBaFRaLı sen on sene sanaldaysan eğer beni de bilirsin sanırım :) trkartalın lamer olması kartalın da dediği gibi hiçbirşeyi değiştirmez sen ancak egonu tatmin edersin. Şimdi darkdevilz.co meselesine gelelim zamanında darkdevilz.in e basmıslığım vardır. Ne bok olduklarını iyi biliriz. Konu bu değil elbette. Darkdevilz.co da sen admindin sonucta sitenin kurucularındaydın ve site bir şekilde hacklendi. Ben suçsuzum ayaklarına yatıyorsun. Seni bilen biliyor sanalda ne tür bir karışım olduğunu :) İlkokul da sınıfta kalmışın. Meslek lisesinde sınıfta kalmışın hayattan beklentin zaten koca bir sıfır iken sen bu tip komik şeylerle uğraşmanı cok iyi anlıyorum.

Boş boş işlerin abisi bybafrali. ;)
 
B

Bybadboy

Gencolar konunun boku çıkmış özelden devam edin forumda kirlenmesin.
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top