TÜRK projesinden 150 dolar kazanmak (tüm detayları ve ödeme kanıtı ile)

Herkese merhaba arkadaşlar forumda daha öncede konusunu açmıştım fakat acemiliğimden dolayı doğru dürüst ne projeyi anlatmışım nede ödeme kanıtı koymuşum bugün tam anlamıyla...

Herkese merhaba arkadaşlar forumda daha öncede konusunu açmıştım fakat acemiliğimden dolayı doğru dürüst ne projeyi anlatmışım nede ödeme kanıtı koymuşum bugün tam anlamıyla size anlatacagım.Uygulamamız TrueFeedBack BLACKSTAR isminde appstore ve playstore üzerinden indiriliyor kayıt olma kısmını anlatmıyorum sıradan mail şifre referans doldurma kutucukları var.
uygulamaya girdiğimiz zaman görseldeki gibi kutucuklar karsılıyor bizi
anket kutusuna anket geldıgı zaman klasık anket mantıgı ile anketi cevaplayark tfbx coin kazanmış oluyoruz
görev kısmında ise prejenin sosyal medya takip görevleri var sürekli olarak görev geliyor
oyun kısmında tetris oynayarak tfbx kazanabiliyosunuz
raklam kısmında hotbıt ve bıthumb borsasının reklammı var yine onlara tıklayarak coin kazanabilirsiniz
haber kısmındada kripto para dunyasında neler oluyor yada coinler hakkında bılgılerndırıcı yazılar oluyor sadece coın kazanmak ıcın degıl krıpto paralar hakkında bilgi edinmek içinde güzel oluyor Uygulama geliştiricisi ve ekibin büyük kısmı türk ve faaliyetlerini yurt dısında surduruyorlar mukemel olmasada dunyanın buyuk borsalarından bithumbda bu coin listeli.
GELELİM KANITLARA
uygulamada minumum cekım limiti 50.000 tfbx coin
ister borsaya ister trust wallet gibi cüzdanlarınza cekebilirsiniz ben direk borsaya cekmiştim
Uygulamadan 1.000.000 adet coın ceken kullanıcılar da var onlarında kanıtlarını bırakıyorum
benim ref kodumla üye olursanızda sevinirim
ref kodum: GBBH3TYA
BU ARADA ÇOK ÖNEMLİ OLARAK SİZİN REF KODUNUZLA İNDİRENLER GÖREVLERİ YAPAR HABER OKURSA SİZE 100 ADET ÖDÜL GELMEKTEDİR

Ekli dosyalar

• 5f6692a3-8162-44a9-9ec0-38e28a3a947c.jpg
    5f6692a3-8162-44a9-9ec0-38e28a3a947c.jpg
    35.2 KB · Görüntüleme: 27
  • 260aa0a6-238e-4448-97a9-62a46501d4d0.jpg
    260aa0a6-238e-4448-97a9-62a46501d4d0.jpg
    118.6 KB · Görüntüleme: 25
  • bd6c083f-fc70-4a96-816c-6f384910cd99.jpg
    bd6c083f-fc70-4a96-816c-6f384910cd99.jpg
    8.2 KB · Görüntüleme: 22
  • 5f694534-ac2e-4438-9f33-5c48b45cd32d.jpg
    5f694534-ac2e-4438-9f33-5c48b45cd32d.jpg
    99.1 KB · Görüntüleme: 29
Herkese merhaba arkadaşlar forumda daha öncede konusunu açmıştım fakat acemiliğimden dolayı doğru dürüst ne projeyi anlatmışım nede ödeme kanıtı koymuşum bugün tam anlamıyla size anlatacagım.Uygulamamız TrueFeedBack BLACKSTAR isminde appstore ve playstore üzerinden indiriliyor kayıt olma kısmını anlatmıyorum sıradan mail şifre referans doldurma kutucukları var.
anket kutusuna anket geldıgı zaman klasık anket mantıgı ile anketi cevaplayark tfbx coin kazanmış oluyoruz
görev kısmında ise prejenin sosyal medya takip görevleri var sürekli olarak görev geliyor
raklam kısmında hotbıt ve bıthumb borsasının reklammı var yine onlara tıklayarak coin kazanabilirsiniz
haber kısmındada kripto para dunyasında neler oluyor yada coinler hakkında bılgılerndırıcı yazılar oluyor sadece coın kazanmak ıcın degıl krıpto paralar hakkında bilgi edinmek içinde güzel oluyor Uygulama geliştiricisi ve ekibin büyük kısmı türk ve faaliyetlerini yurt dısında surduruyorlar mukemel olmasada dunyanın buyuk borsalarından bithumbda bu coin listeli.
GELELİM KANITLARA
ister borsaya ister trust wallet gibi cüzdanlarınza cekebilirsiniz ben direk borsaya cekmiştim
Uygulamadan 1.000.000 adet coın ceken kullanıcılar da var onlarında kanıtlarını bırakıyorum
BU ARADA ÇOK ÖNEMLİ OLARAK SİZİN REF KODUNUZLA İNDİRENLER GÖREVLERİ YAPAR HABER OKURSA SİZE 100 ADET ÖDÜL GELMEKTEDİR

Dostum inceleiğim kadarıyla g*tünü yırtman lazm 100 dolar için
hocam bu proje haziran ayında celo ağına geçeceğini duyurdu buda kesintisiz borsaya çekim sağlayacak onu de dersen uygulamada 1 tane bile coının olsa cekebıleceksın şuan etherium ağında fee si birz fazla fakat öğrenci işi telefonda bulunmasında zararı yok 150 bi ünilinin iki aylık kyk sı hiç yoktan iyiydir

GELELİM KANITLARA
Gereksiz

131,839Konular
3,271,896Mesajlar
316,361Kullanıcılar
legimoSon Üye
Üst Alt