Türkçe'nin anasını ziktiniz be kardeşim

Forumda bir çok defa denk geldiğim bir olay. Yahu arkadaş niye düzgün Türkçe kullanmıyorsunuz ? "napıon, kaç verion, şunu neapion, vermiom,tm,ok,ne istiyon" falan filan amına...

Forumda bir çok defa denk geldiğim bir olay. Yahu arkadaş niye düzgün Türkçe kullanmıyorsunuz ? "napıon, kaç verion, şunu neapion, vermiom,tm,ok,ne istiyon" falan filan amına koyduklarım düzgün kullanın şu Türkçemizi! Burası sanal alem olsa dahi ben bile Türkçeme dikkat etmeye çalışıyorum, sizde edin be kardeşim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Forumda bir çok defa denk geldiğim bir olay. Yahu arkadaş niye düzgün Türkçe kullanmıyorsunuz ? "napıon, kaç verion, şunu neapion, vermiom,tm,ok,ne istiyon" falan filan amına koyduklarım düzgün kullanın şu Türkçemizi! Burası sanal alem olsa dahi ben bile Türkçeme dikkat etmeye çalışıyorum, sizde edin be kardeşim.
Gayet haklı :D

de ayrı lol

133,162Konular
3,281,160Mesajlar
318,663Kullanıcılar
japsus4444Son Üye
Üst Alt