TURKCELL IBINELIGI (1 Viewer)

Merhaba dostlar benim 2 tane hattim var idi biri turk t. Ikincisi turkcell,oglen saatlerinde turk telekomdakini turkcelle tasimaya bizim subeye gittim hat tasidik felan...

Merhaba dostlar benim 2 tane hattim var idi biri turk t. Ikincisi turkcell,oglen saatlerinde turk telekomdakini turkcelle tasimaya bizim subeye gittim hat tasidik felan elektro. imza attik eve geldim sonradan orendim ilkini turkcelle tasimislar fakat ikinciyi benden habersiz faturali hata cevirip borc eklemisler.Simdi bi ay icinde kapatamiyormusuz bi ay sonra borcu odeyip kapaticam . Fakat sonradan ogrendim bu ibiner her gelen yasli gence birseyler itiliyorlarmis ne yapalirim bu bayiye simdi gidip dalayim mi kadin erkek demeden

turkcell tam bir ibine 2 saat bekledim yok şunu bağlıyom yok bunu derken 2 saat olmuş yurtdışındaydım dondurdum aq hattı trye bi geldik fatura kesmişler kadına bağladı erkek birisini çağır dedim aq :D ana bacı kaydım kayıt altına alınıyor diyor takmadım aq baya bi kitlediler iptal ettirdim aq gittim bi bayiye turkcell boyle sıkıntılarda cok ibnelik yapıyor internetten fatura ödeyen bir dayı tanıyorum bir ay geciktirmiş ödemeyi ardından turkcell karttan çekim yapmış faturayı ödemiş çok yavşaklar tukcell fln siktir et en iyisi baş ağrısı amınakoduklarım şikayet etcen yapacak birşey kalmıyor bu durumda bide kapattır bu ibneler kapatmaz ustune yine kitler:D

bu ibineler bide faturalıdan çıkarken taşşağını yalayacak sana çok güzel şeyler vaat edecek inanma amk git dava aç

anlaşmalı bayimi yoksa kendi bayilerimi? elemanların suçunun olduğunu düşünüyorum. hizmet kalitesinin en iyi olduğu operator turkcell

Hepsi dolandirici kim kimi sikerse kardes.
Hukuki yoldan basvur bence

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,419Konular
3,281,672Mesajlar
320,972Kullanıcılar
QotaSon Üye
Üst Alt