Türkiyede Hack

Hackerlığı öğrenebileceğiniz kaynaklar ne durumda ?

• Çok iyi

Oy: 0 0.0%
  • Orta

Oy: 9 56.3%
  • Çok az

Oy: 7 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar ben imt ve spyhackerz'dan HayaLeT uzun süredir internet ile ilişiğim kesilmişti inşallah tekrardan artık aranızdayım , eskilerden arkadaşlar hatırlar büyük ihtimalle beni herkese selam olsun .

Şimdi deyinmek istediğim konulardan biri TÜRKİYEDE HACK , yeni katılan arkadaşlar bu işe merak saran arkadaşlar hiç iyi kaynaklar bulamıyor kendilerini geliştirmek eğitmek adına yapabildikleri bişey yok bunun üstesinden nasıl gelinebilir bunun çözümü için tüm arkadaşlarımızdan fikirler üretmelerini bekliyorum yeni katılan ve ''HACK'' işine merak salan arkadaşlarımız için aramızdaki bilgili arkadaşlardan ufak seminerler vermelerini rica ediyorum dışarıdaki yabancı web sitelerine baktığımızda bir çok kaynak uzun makaleler görebiliyoruz bunun için hep beraber el el'e birbirimize katkıda bulunmayı temenni ediyorum , sakın sözlerim yanlış anlaşılmasın bu portalda kimse birbirine bilgi vermiyor diye söylemiyorum bunları sadece daha detaylı daha uzun daha görsel veya video + sesli ince donelerine (noktalarına) kadar anlatalım .

K

KuRaLsZ

aslında kardeşim sadece site hacklemek istoysan bu iş bebe oyuncağı gibidir ama diyorsanki ben hedef sisemi haçkliyeceğim işte orda devreye teknik bilgi giriyor burada yardım merezine açabilirsin kafana takılan konuları yardımcı olmaya çalışırız bilgimiz kadarıyla

Rating - 95.8%
Artık görsel anlatımlar yapılmıyor , bunun sebebi ise emeğe saygının sıfıra inmesidir , okadar emek sarf edip videolu anlatımlar yapanlar var ancak gerekli ilgiyi motiveyi almadığından bırakıyorlar. Günümüzün en büyük problemi hızlı tüketimdir yani bu kelime senin tüm cevaplarındır " hızlı tüketim "

Rating - 0%
Hocam zaten benim bilgim yeterince var teşekkür ederim , ben yıllarca imhatiminde hizmet ettim c3m ab1 beni tanır eski arkadaşlarda tanır , mesele yeni başlayan yeni katılan arkadaşlara bir eğitim alanı oluşturabilmek , hack'i boşver exploit'i , shell'i , sql injection bilen çok nadir www.hedefsite.com/shell.php bunu tarz paylaşım yapan arkadaşlardan shell'in içine girip sadece indexlemeyi biliyor arkadaşlar bende seninde dediğin gibi hedef siteyi hacklemeyi öğrenmeleri gerektiği için bir eğitim alanı oluşturulması lazım diyorum :)

Edit ;

Haklısın c3m ab1 fakat önümüze geleni değilde gerçekten bu işe merak duyan fakat araştırıp keşfedemeyen bi o kadarda keşfetmek için çırpınan arkadaşlara birşey vermeye çalışalım tabi öyle arkadaşlar kaldıysa , haklısın emek verenlerde emeklerinin karşılığını göremiyor buna bir çözüm bulunmalı ddos , botnet bu yeni arkadaşlar nereye kadar :)

Rating - 0%
Haklısın abi eskiden bir kültür vardı saygı ve sevgi vardı , mesela şimdi eskiden bu saatte kaç kişi bu konuya yorum yapmıştı düşünemiyorum :)

K

KuRaLsZ

Eskiden bir kültür vardı , ustalar yeni gelenlere herşeyi öğretirdi geceler gündüzlere karışırdı ancak o dönem geçtiği için şuanda hack öğrenmek için artık herkes kendi tek başına çabalamak durumunda kalıyor , bazıları başarıyor seviye atlıyor , bazılarıda yapamayıp temelli bırakıyor
mec abi haklı olabilir ben bir ara bıraktım 1-2 ay sonra geri geldim ve geliştik şükürki bu işin sonu yok gibi tek başına nereye kadar gidilebilir
oda bir ayrı konu Allah gerçekten emek gösterenlere yardım etsin ............

SpyMan

Onursal Ünvan
Rating - 0%
Türkiyede millet işi ögrenmek faydalı olmak için degil hava için istiyor. Türkiyede bazıları ise hemen hazıra konmak istiyor işi bilenlere saygı yok hemen hemen aynı kopyala yapıstır seyler dönüyor ortalıkta yenilik fazla yok kimse bildigini ögretmek istemiyor saygı olmayınca. Ben sanala ilk girdigimde işi bilenler gayet ögretici bilgiler paylasıyordu. Yeni nesil malesef biraz egolu hani öyle kolay sanıyorlar herseyi hemen ögreneyim istiyorlar mesela mail hack facebook hack programları vs adı altında keyloger trojan yiyen cok adam var :D

Rating - 0%
çok zor be kardeşim türkçe kaynak bulmakta zor + hack için öncelikle linuxa geçmeni tavsiye ederim nedeni de itiyacın olan bir çok aracın kolayca bulabilmen ve entegre olarak yüklenmesi

T

TheWayEnd

hack işi sanattır.Sanat ise sabır ister emek ister türk hack siteleri yeterli bilgilere sahip değilki bilgi paylaşsınlar :D (Bura Hariç) bizim burda public ettiimiz shellerle site hackleyip kendi forumlarında hackledim diye hava atanlarıda çok gördük :D Hack işi çoluk çocuk oyuncağı değil ama maalesef günümüzde o hale geldi.Araştırmadan arama yapmadan bilgi isteyenlerle dolu ortalık.

Rating - 0%
böyle bir çalışma olsa iyi olur herkes faydalanmış olur

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
twe kısaca anlatmış. MecTruy'ın dediği gibi artık emeğin karşılığı sıfır. Adamlar hemen sömürmenin peşinde. 2 site deface edip kendine ünvan koyuyor, sonra bir aralar abi dediğine randevu veriyor. ama sıkıntı yok, o ünvan koyanlara itina ile koyuluyor. Sonra sanal alemden kaçıp faceden balon oyunu oynuyor. Bıraktım emekli oldum hesaaabı :D

Rating - 0%
Türkçe kaynak sıkıntılı evet ama zaten temelde İngilizce'yi hepimiz biliyoruz. Ayrıca önemli olan yeni yöntemler ve teoriler geliştirmek. Mevcut sistemler her geçen gün daha da gelişiyor. Hack bilgisinde de güncelleme şart.

Bir de bu işi tatsızlaştıranlar, saçma sapan forum bilgileri ile kendini hacker ilan edenler.
10 yaşında çocuk video çekmiş, config çekmeyi gösteriyor. Muhtemelen bizim forumdan okumuş. Onu bile beceremiyor ama 50 bin izleni almış.
Hackerlığı sitenin ismini yaz program patlatsın, facebook adresini ver 5 dakikada elinde gibi kolay bir metot sanıyor maalesef milletimiz.

131,555Konular
3,269,177Mesajlar
315,394Kullanıcılar
kilic.Son Üye
Üst Alt