Aslında Turkojen ile rat atmak hayatınızda yapacağınız en kolay iş olabilir. Öncelikle sizlere sosyal mühendislikle bir arada nasıl bu rat atma işlemi gerçekleşir onu anlatayım...
Ilk başta herkesin premium veyahut ücretsiz olarak indirmek isteyeceği bir uygulama belirleyin.
"Server, Turkojan Clientindeki Editör kısmından oluşturulur."
Turkojen girdikten sonra server oluşturma kısmından gizli seçeneğini seçin ve yukarıya kendi ip'nizi girin.
Kurban adına ben genellikle sazan yazıyorum, istediğinizi yazabilir ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Şifre kısmı kurban düştüğünde ona bağlanırken alınan güvenlik önlemi sayılabilir. Şifreyi tavsiyem hep 123456 yapın.
(Ip adresinizi cmd aracılığı ile "ipconfig" yazarak bulabilirsiniz.)
Ardından herkesin isteyeceği programın bir ikonununu indirin ve alt kısımlarda ikon seçme kısmına onu atın. Uygulama ile adlarını aynı yapın ama sonuna "crack" vs. yazın.
Oluştur dedikten sonra trojenimiz masaüstüne kaydolacaktır. Iyi avlar.
Turkojen:
[CHARGE=10]
www.indirbak.net
[/CHARGE]
Ilk başta herkesin premium veyahut ücretsiz olarak indirmek isteyeceği bir uygulama belirleyin.
"Server, Turkojan Clientindeki Editör kısmından oluşturulur."
Turkojen girdikten sonra server oluşturma kısmından gizli seçeneğini seçin ve yukarıya kendi ip'nizi girin.
Kurban adına ben genellikle sazan yazıyorum, istediğinizi yazabilir ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Şifre kısmı kurban düştüğünde ona bağlanırken alınan güvenlik önlemi sayılabilir. Şifreyi tavsiyem hep 123456 yapın.
(Ip adresinizi cmd aracılığı ile "ipconfig" yazarak bulabilirsiniz.)
Ardından herkesin isteyeceği programın bir ikonununu indirin ve alt kısımlarda ikon seçme kısmına onu atın. Uygulama ile adlarını aynı yapın ama sonuna "crack" vs. yazın.
Oluştur dedikten sonra trojenimiz masaüstüne kaydolacaktır. Iyi avlar.
Turkojen:
[CHARGE=10]
Turkojan indir 4.0.01 uzaktan bilgisayarları yönetme
Turkojan 4.0.01 ,turkojan+indir,turkojan+indir,turkojan+indir,
Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl