ookey parayı at atarım dc botlarıyla burda çömezmi takatlıcaksın ahahtamam alcam atsana hadi![]()
çömez diyene bak senin yürüdügün yollardan ben çoktan geçtimookey parayı at atarım dc botlarıyla burda çömezmi takatlıcaksın ahah
asdgıjasıgjagsjıja o yüzdenmi gezginsin koçumçömez diyene bak senin yürüdügün yollardan ben çoktan geçtim
sitedeki rolüme bakma anonim takılıyorumasdgıjasıgjagsjıja o yüzdenmi gezginsin koçum![]()
babanın emekli magasıyla aldıgın rütbenle tanımadıgın insanlara karşı çıkarımlarda bulunmaasdgıjasıgjagsjıja o yüzdenmi gezginsin koçum![]()
para veridiğimi kim söyledi git işine ya sanada çömez diyen yok çömez tokatlıcaksın diyoruz önce bir dil ve anlatım dersi al sonra düşünürsün hacker olmayı sogjagjasıjgısoajgıosajgbabanın emekli magasıyla aldıgın rütbenle tanımadıgın insanlara karşı çıkarımlarda bulunma![]()
takatlamak jssjjsjspara veridiğimi kim söyledi git işine ya sanada çömez diyen yok çömez tokatlıcaksın diyoruz önce bir dil ve anlatım dersi al sonra düşünürsün hacker olmayı sogjagjasıjgısoajgıosajg
sen sen ol tanımadıgın insanlara üslubunu bozmapara veridiğimi kim söyledi git işine ya sanada çömez diyen yok çömez tokatlıcaksın diyoruz önce bir dil ve anlatım dersi al sonra düşünürsün hacker olmayı sogjagjasıjgısoajgıosajg
çok konuşuyosun tıfıl613 tane mesajın var bildiğin her şeyi burdan öğrenmissin zaten soakgoaskg
neyse konu ozamasın susayımçok konuşuyosun tıfıl
<3@mustafa21xd kendisiyle ticaret yaptım gayet de memnun oldum. Kavga etmeye devam etmeyin lütfen