Twitter Arrow Hesap Kasma ve Araçlar Scripti (1 Viewer)

Joined
Aug 29, 2017
Credits
2
Rating - 0%
Sistemde neler yapılabilir ?
TEMİZLİK İŞLEMLERİ
Tweet Sil ( Herşey silinsin / Retweetler silinmesin / Mentionlar silinmesin / Yalnızca tweetler silinsin seçenekleri mevcut )
Favori Sil
D.M Sil
TAKİP İŞLEMLERİ
Otomatik Takip ( Açıp Kapatabileceğiniz seçimler mevcut; Yumurta Kafaları Takip Etme / Korumalı Hesapları Takip Etme / Takip ettiği takipcisinden fazla olanları Takip Etme / Hesabın dili Yabancı Olanları Etme / Aktif Olmayanları Takip Etme / Yapılcak Takip / Son takipçisini takip et / Sıralı takip et / Kaç saatte bir takip işlemi yapacağını ve saatte kaç takip atacağını seçebiliyorsunuz yine )
Otomatik takip sayesinde hesabınızın organik şekilde takipçisini arttırabileceksiniz
UNFOLLOW İŞLEMLERİ
Sessize Alma İşlemi
Hızlı Unfollow ( Beni takip etmiyorsa unfollow et / Herkesi unfollow et )
TWEET İŞLEMLERİ
Otomatik Tweet > Tweet çekmesini istediğiniz hesabın/hesapların kullanıcı adını yazıyorsunuz ve o kişi tweet attıkça eklediğiniz hesapta tweet atıyor. Yine paylaşacağı tweette sansür koyabiliyorsunuz yani istediğiniz kelimeyi kara listeye alıyorsunuz kara listede var ise o kelime o tweet paylaşılmıyor.
ANASAYFA FAVLAYICI
Dakika belirliyorsunuz ve o dakika da bir anasayfadaki tweetleri favlıyor
OTOMATİK D.M
Gönderilecek D.M yi giriyorsunuz ve sizi en son takip edenleri 1 saatte bir kontrol ederek d.m işlemi yapıyor

Sisteme eklediğiniz hesaplar sizin belirlediğiniz yönde otomatik işlem yapmaktadır hesaplar bir kaç kez doğrulamaya düşebilir fakat bir kaç doğrulama sonrası herhangi bir sıkıntı olmuyor tabi ki hesabın ne zaman açıldığı önemli
Sisteme kayıt olup üyelik ile giriyorsunuz satın aldığınız süre boyunca sizlere paket tanımlıyoruz ve sizlerde işlemleri kullanır duruma gelebiliyorsunuz. Hesabınızı ekler iken ise kullanıcı adı şifre gerekiyor sisteme hiç bir şekilde kayıt edilmiyor rt fav reklam işlemleri yaptırılmıyor hesabınız güvenliği açısından bir sorun yok.
Sistemi incelemek isteyenlere demo pm den verilir.
Günlük takip limiti 1000 ve bunu 24 saate yaydığmız için herhangi bir engel vs durumu söz konuus olmuyor ( Yeni hesaplar telefon doğrulanmamış hesaplar için kesinlik yok )
Günde 1000 kişiyi takip ettiğimizi varsayarsak bundan 300 ü geri takip yapsa, günde 300 takipçi ayda ise 9000 takipçi kasma şansınız var üstelik hepsi organik. Bu noktada takip işlemini yaptıracağınız hesapların aktif ve fenomen hesaplar olmasına dikkat edin ki geri dönüş yüksek olsun
Ek olarak sistem web üzerinde çalışmaktadır hesabınızı ekledikten sonra işlemler otomatik saatlik kendiliğinden yapılmaktadır.

SCRİPT SIKINTISIZ HER FONKSİYONU ÇALIŞMAKTADIR

SCRİPT FİYATI 150₺
 

Users who are viewing this thread

Top