Twitter ile Para Kazanma (1 Viewer)

Joined
Apr 10, 2020
Credits
159
Rating - 0%
[HIDEREPLY]Evet şimdi bize iki şey lazım, Twitter hesabı ve link kısaltma servisi. Link kısaltma servisi herhangi biri olabilir. Twitter hesabının takipçisinin hiç bir önemi yok ama tabi ki yine de olmasında fayda var ve fotoğrafı dikkat çekici ve düzgün olmalı. Herhangi bir +18 paylaşım yapmayacağız.

Öncelikle hesabımıza giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra o günün tt(topic trend yani güncel konular) listesinde ki tüm hashtagleri kopyalıyoruz. Ardından dikkat çekici bir içerik buluyoruz. Magazin olabilir,sahte transfer haberi olabilir, takipçi hilesi olabilir,rt hilesi olabilir vesaire vesaire. Bu tarz bir içeriği de bulduktan sonra diğer adıma geçiyoruz.

Sahte transfer haberi yaptığımızı varsayıyorum. Mesela Messi Beşiktaşa gelmiş olsun Messi nin bir fotoğrafını koyuyoruz. Üstüne de "RÜYAYDI , GERÇEK OLDU ! MESSİ TÜRKİYE'DE ! " tarzı bir yazı atıp,kısalttığımız linki koyuyoruz. Ardından kopyaladığımız hashtagleri yapıştırıyoruz ve paylaşımımızı yapıyoruz. Ondan sonrası su gibi akar gelir, ne kadar inandırıcı paylaşım atarsanız o kadar çok tıklanırsınız. Profil fotoğrafınız dikkat çekici olursa daha da iyi olur. Kullanıcı adınızı da kurumsal koyarsanız şansınız büyük oranda artar. Taktiği verdim bundan sonrası sizde 😊[/HIDEREPLY]
 

Users who are viewing this thread

Top