Coinli Twitter Mavi Tik Scripti (PP Çeker) | Spy Özel

SpyCoin istenen konu

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
Selam arkadaşlar internet gittiydi can sıkıntısından oturuyodum neyse aklıma dün indirdiğim bir pp çeken twitter şifre sıfırlama scripti geldi ve onu editledim mavi tik scripti haline getirdim malum forumda twitter scripti çok az "log vs olayına gelirsek scyi internet indirdim elimden geldiğince baktım log göremedim" içine Telegram botu koydum onada siz bildirim alın diye :) Spy Üyelerine Özel Scriptimdir Başka Forumlarda Görmim.

İndirme Link;
[CHARGE=50] [/CHARGE]

VirüsTotal;
VirüsTotal Sonucu İçin Tıkla

ilk Sayfa:
12.PNG

2.Ci Sayfa:
13.PNG

3.Cü Sayfa:
3.PNG

TXT Sayfası:
522.PNG

Localdeyim Ondan İP Ülke Şehir Çekmedi Normalde Çeker.

Telegram Botu Ayar:

telegramayar.php 'yi açalım
441.PNG
Gerekli Yerleri Düzenleyelim bota start çekin anlık olarak hesaplar düşer.

confirmed sayfasına yönlendirme yapmayı unutmuşum confirmed sayfasından 10 saniye sonra twittere atsın derseniz
aşağıdaki kodu "Confirmed.php" Sayfasını açın yapıştırın <meta charset="utf-8"> kodu altına
Kod:
<meta http-equiv="refresh" content="5;URL=https://twitter.com">

Son düzenleme:
Rating - 100%
Selam arkadaşlar internet gittiydi can sıkıntısından oturuyodum neyse aklıma dün indirdiğim bir pp çeken twitter şifre sıfırlama scripti geldi ve onu editledim pp çeken mavi tik scripti haline getirdim malum forumda twitter scripti çok az "log vs olayına gelirsek scyi internet indirdim elimden geldiğince baktım log göremedim" içine Telegram botu koydum onada siz bildirim alın diye :) Spy Üyelerine Özel Scriptimdir Başka Forumlarda Görmim.

İndirme Link;
-=Stripped Content=-

VirüsTotal;
VirüsTotal Sonucu İçin Tıkla

ilk Sayfa:
Ekli dosyayı görüntüle 34711

2.Ci Sayfa:
Ekli dosyayı görüntüle 34712

3.Cü Sayfa:
Ekli dosyayı görüntüle 34713

TXT Sayfası:
Ekli dosyayı görüntüle 34714

Localdeyim Ondan İP Ülke Şehir Çekmedi Normalde Çeker.

Telegram Botu Ayar:

telegramayar.php 'yi açalım
Ekli dosyayı görüntüle 34715
Gerekli Yerleri Düzenleyelim bota start çekin anlık olarak hesaplar düşer.

confirmed sayfasına yönlendirme yapmayı unutmuşum confirmed sayfasından 10 saniye sonra twittere atsın derseniz
aşağıdaki kodu "Confirmed.php" Sayfasını açın yapıştırın <meta charset="utf-8"> kodu altına
Kod:
<meta http-equiv="refresh" content="5;URL=https://twitter.com">
Çalıntı konu @wictorysorry açmıştı aynı konuyu +rep @Nephthys @Lastromance

Elessya

Rating - 100%
e tamamda tek mavi tik png eklemişsin bide yazi degisip tg eklemissin yine aynisi oluyor
Hayir ne ekledigin önemli degildir onemli olan nasıl ve ne amacla kullanacagindir sifre sifirlama scripti isteyen onu mavi tik isteyende bunu kullanir anlatabilmisimdir umarim.

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
Hayir ne ekledigin önemli degildir onemli olan nasıl ve ne amacla kullanacagindir sifre sifirlama scripti isteyen onu mavi tik isteyende bunu kullanir anlatabilmisimdir umarim.
tamam kardo anladim zaten ama pp ceken haline getirdim diyorsun. direkt atan kisiyi etiketleyip "Arkadaşın paylaştığı scripti alarak mavi tik haline getirdim ve paylastim" dersen dogrusu bu olur. boyle olunca insanlsr yanlis anlayabiliyo ama yinede editlemissin eline saglik

Elessya

Rating - 100%
tamam kardo anladim zaten ama pp ceken haline getirdim diyorsun. direkt atan kisiyi etiketleyip "Arkadaşın paylaştığı scripti alarak mavi tik haline getirdim ve paylastim" dersen dogrusu bu olur. boyle olunca insanlsr yanlis anlayabiliyo ama yinede editlemissin eline saglik
He evet orda yazim hatasi yapmis olabilirim düzelttim.

131,500Konular
3,268,742Mesajlar
315,290Kullanıcılar
htbkingSon Üye
Üst Alt