Öncelikle selamun aleyküm saygı değer forum üyeleri bu konumuzda sizlere bilindiğin dışında olan bir phising scripti göstereceğim script tamamiyle benim tarafımdan yazılmıştır...
rar olarak salsana olm
yüklenen dosya açılmıor hata verior
.zip yükleniyor fakat açtığım zaman arşiv biçimi bozuk veya bilinmiyor diyorcallous_ozel_twiter.lnk dosyasını indir - download
callous_ozel_twiter.lnk dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tc
callous_ozel_twiter.lnk dosyasını indir - download
callous_ozel_twiter.lnk dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tc
callous_ozel_twiter.lnk olarak vermişsinya canım
callous_ozel_twiter.rar olarak at diyoruz sana
callous_ozel_twiter.lnk olarak vermişsinya canım
callous_ozel_twiter.rar olarak at diyoruz sana
Açılmıyor dostum dosyaları
düzgün atar mısın
evet bro eline sağlık eyw
Öncelikle selamun aleyküm saygı değer forum üyeleri bu konumuzda sizlere bilindiğin dışında olan bir ***unacceptable content** scripti göstereceğim script tamamiyle benim tarafımdan yazılmıştır.
SCRİPT ÖZELLİKLERİ:
-HESAP MAVİ ROZETLİ İSE MAVİ ROZETİ ÇEKER
-PROFİL RESMİ ÇEKER
SCRİPTTEN GÖRSELLER:
Ekli dosyayı görüntüle 21621Ekli dosyayı görüntüle 21622
link,
iyi forumlar.
+1Öncelikle selamun aleyküm saygı değer forum üyeleri bu konumuzda sizlere bilindiğin dışında olan bir ***unacceptable content** scripti göstereceğim script tamamiyle benim tarafımdan yazılmıştır.
SCRİPT ÖZELLİKLERİ:
-HESAP MAVİ ROZETLİ İSE MAVİ ROZETİ ÇEKER
-PROFİL RESMİ ÇEKER
SCRİPTTEN GÖRSELLER:
Ekli dosyayı görüntüle 21621Ekli dosyayı görüntüle 21622
link,
iyi forumlar.
Aynen çoğu yerde ismin var zaten2020 de kodladığım eski scriptimi paylaşıp tamamen bana aittir demekde ayrı bir fantezi galiba![]()
bakimrar halinde atar mısın