Ücretsiz site kurmamda yardımcı olcak biri varmı

Youtube için bir website kurmaya çalışıyorum, forum içersindeki bir scripti kendime göre düzenledim kod ekledim kaldırdım kısacası script hazır. Şuanlık bu şekilde bir...

Youtube için bir website kurmaya çalışıyorum, forum içersindeki bir scripti kendime göre düzenledim kod ekledim kaldırdım kısacası script hazır.

site görüntüsü.png

Şuanlık bu şekilde bir görünsütüsü var, site scriptinin içinde anlamadımğım noktalar oldu ayrıca domain ve hostu nerden alcam nasıl birleştircem gibi sorunlarım da var.
Youtube üzerinden baya bir araştırdım ancak kesin bir sonuca varamadım, yada ben malım ve mala anlatır gibi anlatan birini bulamadım.
Forum içinde yine 9tl ye .com domain veren bir konuyu inceledim onuda anlamadım
Rica etsem sevgili spyhackerz üyelere sitemi kurmamda yardımcı olabilecek biri varmı, varsa da discord üzerinden bana ulaşa bilirmi,

Dc : Codra#0001

Editörüm bana yardımcı olacak birine video editing-video kurgu-logo-grafik-intro-baner gibi şeyleri çok rahat bir şekilde yaparım kanalları için.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Site kurmanın temelinden anlatmaya başlayım sana. Domain ve hostingi internetten satın alabilirsin bu işi yapan birsürü firma var godaddy natro limonhost gibi domain ve hostingi aldıktan sonra hosting panelinden hostunun nameserver larını(satın aldığın hosting sitesinden nasıl yapıldığına bakabilirsin) kopyalayacaksın domaini aldığın siteye gidip kullanıcı panelinden domain ayarları diyeceksin dns seçeneği ve nameserver seçeneği olur sen nameserver seçeneğini seçip nameserver1 ve nameserver2 kısmına hostinginin nameserverlarını gireceksin daha sonra tekrar hosting paneline döneceksin oradan cpanele gireceksin siteni wordpress yapmak istiyorsan wordpress otomatik kurulum seçeneği var oraya tıklayacaksın wordpress kuracaksın ondan sonrası tema eklenti kurma vs basit iş ama wordpress kurmak istemezsen yine cpanelden ftp bilgilerini öğrenip filezilla aracılığı ile herhangi bir hazır site scriptini upload edebilirsin uğraşmak istemiyorum diyosan dm den yaz ücreti dahilinde kurar veririm

Siteyi para kazanmak adına açtığını bildiğimden bu yorumu yapıyorum belki ihtiyacı olan biri yararlanabilir diye. Para kazanmanın bir sürü farklı farklı yolları vardır. Mantar yetiştirmekten tutun da e ticaret sitesi açmaya kadar. Bu gibi konularda sizin gibi bilgilenmeye ihtiyacı olan insanlara rehberlik eden trfirmarehberi.com adlı siteyi kurduk. İsteyen kullanıcılarımız ihtiyacı olan konunun başlığı altında istediği her bilgiye ulaşabiliyor. Ulaşamadığı bilgilerde ise bize ulaş kısmından yardım isteyebiliyor.

133,467Konular
3,282,302Mesajlar
319,068Kullanıcılar
ScesyartSon Üye
Üst Alt