-
#HeraklesEagle
Web Security Master
Biri bana vds vere bilecek varmi iki kisiye kullansakda olur acil gerekli wifi de sorun var port acilmiyo
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Biri bana vds vere bilecek varmi iki kisiye kullansakda olur acil gerekli wifi de sorun var port acilmiyo
çok iyi sakso çekiyor knkBana yararı olan bir iş ise ayarlarayabilirim
ne gibi is meselaBana yararı olan bir iş ise ayarlarayabilirim
daha basit sorayım; sana sunucu vermemin bana herhangi bir yararı olacak mı ?ne gibi is mesela
reis sana yarayacak şeyler bende var skyp atsanadaha basit sorayım; sana sunucu vermemin bana herhangi bir yararı olacak mı ?

ICQ kullansanıza skype ne aqreis sana yarayacak şeyler bende var skyp atsana![]()
Hem hızlı , hem app uygulaması var, hemde bildirim sesi çok uyuz aqicq sevmiyom ya :dICQ kullansanıza skype ne aqHem hızlı , hem app uygulaması var, hemde bildirim sesi çok uyuz aq
hadi indir gel bone ile grup yaparız 3ümüzicq sevmiyom ya :d

grupmu hemen geliyorum qweqwehadi indir gel bone ile grup yaparız 3ümüz![]()
ev ahıra döndü aqICQ kullansanıza skype ne aqHem hızlı , hem app uygulaması var, hemde bildirim sesi çok uyuz aq
harbiden aq ortamda o ses telefondan çıkıyor herkes onu soruyorev ahıra döndü aq
çok iyi sakso çekiyor knk

10 kere okudum anlamadım ama Herakles iyi sakso çekiyorgidiyorsun , bana böylemi veda ediyorsun![]()
komik çocuk ya qweqwewqeqw10 kere okudum anlamadım ama Herakles iyi sakso çekiyor
cok anlamla yorumn icin amina koyam10 kere okudum anlamadım ama Herakles iyi sakso çekiyor
sende az pezevenk deilsen xiyarcok anlamla yorumn icin amina koyam
10 kere okudum anlamadım ama Herakles iyi sakso çekiyor

adam yok oldu naptın sen. sen çıldırmış olmalısın...Şimdi anlamışındır, yorumlarda gelişi güzel sürekli küfür kullanan arkadaşlar manzarayı görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok![]()