@Ulandayi kişisinden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Kendisi benim siteme dolandırıcı diyor konu linki https://spyhackerz.org/forum/threads/instagram-ucretsiz-takipci.101089/

Şimdi yaptığı hataları sizinle paylaşacağım

Siparişler kısmında miktar 0 yazıyor yani zeki arkadaşımız miktar yazmadığı halde siparişin geleceğini bekliyor.
Ve sonra da zeki arkadaşımız yanlış linki atmış ve bu 2 ihtimal içerisinde kendisine gelmediği için beni suçluyor.
Boş boş iftira atıp beni dolandırıcı olarak göstermeyin beni ben kimsenin hakkına girmem.
@Ulandayi
@İbrahim

Ekli dosyalar

• malamk.png
    malamk.png
    58.8 KB · Görüntüleme: 48
  • malamk2.png
    malamk2.png
    35.5 KB · Görüntüleme: 49

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Böyle bi bug vardı geçen konusu açılmıştı :) fakat ilgili konuyu bulamadım

Ulandayi

Önce hayaller ölür, sonra insan.
Rating - 100%
nE ! 😂 Sitesinde sql olmayan cocuksun benmi hakliyim senmi kardesm benm, bekle diyp bekle diyp kolpalik yapiyorsun. Isin ayri tirsi .com koyman siteye ...

Rating - 0%
nE ! 😂 Sitesinde sql olmayan cocuksun benmi hakliyim senmi kardesm benm, bekle diyp bekle diyp kolpalik yapiyorsun. Isin ayri tirsi .com koyman siteye ...
Olum bak istediğim domaini istediğim gibi yaparım sitem hakkında bir şey bilmiyorsun sql yok diyorsun gördün sanki fazla zekan sayesin de daha miktar yazmamşsın paket aldığında

Rating - 100%
Hatalı adresde veya min sipariş min fiyat gibi sınırlandırma eklersen siteye böyle bir sorun olmaz şunuda ekleye bilirsin. Mesela siparişinde xxxx instagram kullanıcı adı arka planda get yaptırıp bağlantı çalışıyorsa api aldığın bayiye öyle sipariş düşsün https://www.kodlamamerkezi.com/php/phpde-degisken-tanimlama-ve-degiskenlerin-kullanimi/ değişkenleri kullanarak halledebilirsin. Şart ve Koşulda eklemen lazım tabiiki.

Geçmiş olsun ticarette olur böyle problemler karşılıklı olarak çözüme yönelik iletişimde olmanız şahsi ve ticari gelişiminiz için önemli.
@mustafakrkss15 @Ulandayi

Ulandayi

Önce hayaller ölür, sonra insan.
Rating - 100%
gel dc göstereyim işte

Hatalı adresde veya min sipariş min fiyat gibi sınırlandırma eklersen siteye böyle bir sorun olmaz şunuda ekleye bilirsin. Mesela siparişinde xxxx instagram kullanıcı adı arka planda get yaptırıp bağlantı çalışıyorsa api aldığın bayiye öyle sipariş düşsün https://www.kodlamamerkezi.com/php/phpde-degisken-tanimlama-ve-degiskenlerin-kullanimi/ değişkenleri kullanarak halledebilirsin. Şart ve Koşulda eklemen lazım tabiiki.

Geçmiş olsun ticarette olur böyle problemler karşılıklı olarak çözüme yönelik iletişimde olmanız şahsi ve ticari gelişiminiz için önemli.
@mustafakrkss15 @Ulandayi
Kanka Gece 50 dk bekledm 1 bota bile reziydm gelmedigi zmn isim degistm bunun kdr kol0a yk mapesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,585Konular
3,269,414Mesajlar
315,488Kullanıcılar
AkbarovSon Üye
Üst Alt