Üniversite mezunu olmayan kalmasın //Dev hizmet

Sizi mezun etmediler mi? Hiç üzülmeyin, ne rektörün ne dekanın onayına ihtiyacınız yok, artık o günler geride kaldı , artık çevreniz ile muhatap olurken lise mezunu olduğunuz...

Sizi mezun etmediler mi? Hiç üzülmeyin, ne rektörün ne dekanın onayına ihtiyacınız yok, artık o günler geride kaldı , artık çevreniz ile muhatap olurken lise mezunu olduğunuz gerçeğini saklamayacaksınız, çünkü siz kendi kendinizin dekanısınız, sevdiklerinize küçük tatlı süprizler yaparak diplomalı fotoğraflarınızı korkusuzca gönderebilirsiniz. (.psd formatında)

İsteyenlere ücreti mukabilinde cübbede giydirilir, mezuniyet tören günü fotoğrafına entegre edilir çee
vuk ile mezun ol psd Anadolu Üniversitesi İşletme fakültesi dosyasını içerir.

not: şaka amaçlıdır, yasa dışı amaçlar ile kullanımda sorumluluk uygulayıcıya aittir.
not: sol alt köşe diploma tarihine dikkat ediniz.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ticaret Meslek Mezunu olmak ister misin? Ya da Çıraklık Eğitim Bilgisayar Bakım onarımdan mezun edelim seni çee çee
Reis Anadolu meslek bilgisayar bölümü mezunuyum üniye sağlık sorunları vardı ozmaanlar gidemedim . Sonrada gitmedim hevesim kaçtı . Ama okuyarak yazarak kendimi geliştirmeye çalıştım. Bi Harvard üniversitesi varsa alabilirim 🤣

Sizi mezun etmediler mi? Hiç üzülmeyin, ne rektörün ne dekanın onayına ihtiyacınız yok, artık o günler geride kaldı , artık çevreniz ile muhatap olurken lise mezunu olduğunuz gerçeğini saklamayacaksınız, çünkü siz kendi kendinizin dekanısınız, sevdiklerinize küçük tatlı süprizler yaparak diplomalı fotoğraflarınızı korkusuzca gönderebilirsiniz. (.psd formatında)

-=Stripped Content=-
saol aga sayende liseden direk üni mezunu olrak çıkıcam sağolasın

Yanında 2023'e kadar sürecek CEH sertifikanız da hediye .psd formatındadır, sınavda geçemedim, ücretim yandı, tekrar masraf çıkacak derdine son.
Adınızı yazın geçin, verilen paraya yazık çee

133,467Konular
3,282,302Mesajlar
319,068Kullanıcılar
ScesyartSon Üye
Üst Alt