Ürün İncelemesi Konusunda Yardım

Öncelikle lafı uzatmayayım.Ne Gerek Var Diyenler de olabilir.Arkadaşlar benim Laptobumun şarjı 2 saat dayanıyor aşırı kullanımı bağlı olarak. O yüzden Laptop Powerbank almak...

Öncelikle lafı uzatmayayım.Ne Gerek Var Diyenler de olabilir.Arkadaşlar benim Laptobumun şarjı 2 saat dayanıyor aşırı kullanımı bağlı olarak. O yüzden Laptop Powerbank almak istiyorum. Ama hem karasız kaldım hem de terredütlerim var.Uyumlu değilse diye.
View hidden content is available for registered users!

1- https://nejifu.en.alibaba.com/product/60605915270-803768102/High_Quality_70000_mah_portable_laptop_power_bank_for_acer_dell_hp_12V_16V_19V.html
Açık olarak söylemek gerekirse ben bunu beğendim ama diğerleri daha mı iyi diye düşündüm sizin fikirleriniz neler bu konuda lütfen yazar mısınız ?
2-Diğer Modeller;
https://www.alibaba.com/product-detail/Newest-design-QC3-0-quick-charger_60566403080.html?spm=a2700.details.maylikehoz.10.4dbf73caxn2xYg

https://www.alibaba.com/product-detail/Universal-Rohs-External-Battery-60000mAh-Portable_60805819775.html?spm=a2700.details.maylikehoz.6.4dbf73caxn2xYg

https://www.alibaba.com/product-detail/New-design-QC3-0-quick-charge_60796497315.html?spm=a2700.details.maylikehoz.12.4dbf73caxn2xYg

Yardımcı olursanız sevinirim..

öncelikle laptoplarda powerbank kullanmanı tavsiye etmem anakart üzerinde geri dönüşü olmayan arızalara neden olabilirsin.laptop'unun bataryası 2 saat gidiyor demişsin bu normaldir. genelde bataryalar 2 saat dayanacak şekilde üretilir. marka ve modele göre değişiklik gösterebilir. bataryanın uzun ömürlü olarak kalmasını istiyorsan evinde kullanım sırasında laptop'un bataryasını sökerek elektrik aksamında kullanmanı tavsiye ederim. uzun lafın kısası anakart arızaları ve diğer aksam arızaları yaşamak istemiyorsan powerbank üzerinden kullanım yapmaman tavsiyemdir.

öncelikle laptoplarda powerbank kullanmanı tavsiye etmem anakart üzerinde geri dönüşü olmayan arızalara neden olabilirsin.laptop'unun bataryası 2 saat gidiyor demişsin bu normaldir. genelde bataryalar 2 saat dayanacak şekilde üretilir. marka ve modele göre değişiklik gösterebilir. bataryanın uzun ömürlü olarak kalmasını istiyorsan evinde kullanım sırasında laptop'un bataryasını sökerek elektrik aksamında kullanmanı tavsiye ederim. uzun lafın kısası anakart arızaları ve diğer aksam arızaları yaşamak istemiyorsan powerbank üzerinden kullanım yapmaman tavsiyemdir.
ama dışarda bir kafeye oturduğum zaman 2 saat az gelebiliyor.. %100 arıza yapar mı emin misiniz ?

%100 arıza yapar diye bir iddam olmadı ancak powerbanklar 1000 ve 10000 arasında değişebiliyor yani laptop için üretilmiş bir powerbank ben duymadım. laptop'un marka ve modeline göre kullandığı elektrik gücü değişiklik gösterir. bir powerbank'ın laptop için gerekli enerjiyi sağlayabileceğine ihtimal vermiyorum. örnek verecek olursam 11.1V 2200mAh bir batarya için üretilmiş bir powerbank yok powerbanklar telefonlar için üretilmiştir ve 5 V karşılığında 10000mAh güç sağlar 11 volt kullanan bir laptop için bu gücü nasıl temin edeceksin. mantıklı ol cihazını çöp yapma derim.

%100 arıza yapar diye bir iddam olmadı ancak powerbanklar 1000 ve 10000 arasında değişebiliyor yani laptop için üretilmiş bir powerbank ben duymadım. laptop'un marka ve modeline göre kullandığı elektrik gücü değişiklik gösterir. bir powerbank'ın laptop için gerekli enerjiyi sağlayabileceğine ihtimal vermiyorum. örnek verecek olursam 11.1V 2200mAh bir batarya için üretilmiş bir powerbank yok powerbanklar telefonlar için üretilmiştir ve 5 V karşılığında 10000mAh güç sağlar 11 volt kullanan bir laptop için bu gücü nasıl temin edeceksin. mantıklı ol cihazını çöp yapma derim.
eğer kararımı değiştirirsem hangi linktekini almalıyım. modeller farkeder mi ?
Ama adamlar yapmış laptop powerbank..ayrıca telefon için de kullanılıyor paylaştığım linktekiler..
bana şu linkteki şu yönden iyi tarzında karşılaştırma yapabilecek ?

arkadaşım yukarıda gereken açıklamayı yaptım sanırım geiri sana kalmış cihazını çöp yapmakta hevesli isen seçim senin ben sana bilgi verdim sadece.

arkadaşım yukarıda gereken açıklamayı yaptım sanırım geiri sana kalmış cihazını çöp yapmakta hevesli isen seçim senin ben sana bilgi verdim sadece.
Bayım ben de gerekli açıklamayı yaptım telefonlar için de kullanılıyor sadece özellik kıyaslama benim istediğim alacağım o malzemeyi karar verdim ama hangisini alırsam daha iyi olur ?

10000 mAh ve üzeri alman gerekli arkadaşım. daha aşşağısı olan bir powerbank anakartında geri dönülmez arızalar verecektir. örneğin işlemci yanması ekran kartı arızası usb kısa devreleri gibi.
Bayım ben de gerekli açıklamayı yaptım telefonlar için de kullanılıyor sadece özellik kıyaslama benim istediğim alacağım o malzemeyi karar verdim ama hangisini alırsam daha iyi olur ?

10000 mAh ve üzeri alman gerekli arkadaşım. daha aşşağısı olan bir powerbank anakartında geri dönülmez arızalar verecektir. örneğin işlemci yanması ekran kartı arızası usb kısa devreleri gibi.

131,725Konular
3,270,659Mesajlar
316,005Kullanıcılar
andrewly1Son Üye
Üst Alt