usb ye nasıl kali linux kuracam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
sa millet usb ye kali linux kurmak istiyorum yardımcı olur musunuz.
birde usb ye kurunca nasıl kullanıcam usb yi takıp açıcam mı nasıl olcak o şu anki windows 7 sistemim gitmeden ?
sanal makine kur demeyin denedim çünkü .

Rating - 0%
Hard diskinde boş bölüm var ise , USB boot edip kurabilirsin. Bunun için kali iso dosyası ve usb boot programı olması yeterli.

Rating - 0%
indir dosyayı aç sonra disk kalıbı iso seç browse yapıp kaliyi iso yu seç tür usb sürücü olacak sürücüyü usb sürücüsünün harfini seç tamm de

Rating - 0%
yok kurmana gerek yok usbyi tak biosdan usbyi ilke al en üsttekine tıkla yada hiç dokunma otomatik kali açılır live olarak

Rating - 0%
nedeyona sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum ve su anda kaliden yaziyorum cok mutluyum :D cocuk sevinci gibi oldu ama olsun

Rating - 0%
dostum flas da kullanırsan senın performans ıyı olmaz ama mesela benım pc de 2 işletim sistemı var acılırsta sana hangısı ıle baslatılsın dıye soruyo sen hangısını secersenonunla baslatıyo sen benımkı gb yapmak ısersen ıso dosyası seklınde ındırceksın sonra ıso dosyasını flas yada cd ye cıkartma programları var ınternette ındır onu cıkart flasa sonra pc yı kapat flas ıle baslatılcak sekılde ayarla sonra acınca flas da dırek lınux kurma gelcek ekrana onu kurarken sen wındows 7 uzerıne yaz ı secıceksın galıba en ustte olanı secıceksın 50 gb lık bos bı hard dıskınde lınux a bolum ayırman yeterlıdır yada sen programları felan cok kullanıcaksan bıde hard dıskın 1 t felansa yarı yarıya bole bılırısn bunu yapmanı tavsıye ederım flasla kullanırsan lınux un performans ı ıyı olmuyabılır

Rating - 0%
dostum gayet performansi iyi su anda usb live olarak linux kullaniyorum sorunu cozdum ama genede saolasin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,449Konular
3,268,250Mesajlar
315,156Kullanıcılar
Arthur431Son Üye
Üst Alt