Üst Tabaka Noob ve @Cihan hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Arkadaşlar az önce foruma bir geldim adıma bir konu açılmış neymiş efendim RISIN OROSPU ÇOCUĞU RATÇIYMIŞ neymiş efendim GÖZLERİNİZİ DÖRT AÇIN MAL OLMAYIN ADAM SİZE RAT ATMIŞ neymiş efendim Dosya virüslüymüş .

Öncelikle bu paragraf @Cihan için.
Be kardeşim ben sana ne yaptım da sürekli OROSPU ÇOCUĞU vs diyorsun ? Üstüne üslük herkes görsün çok şahit var Mod sözde mod bu arkadaşa hiç bir zaman ban atmadı. Güzel kardeşim ben bu zamana kadar hep senle iyi geçinmeye çalıştım yeri geldi espri yaptım aramızda güzel bağlar oluşsun diye ona rağmen anlam veremediğim ters cevaplar küfürler aldım . E kusura bakma ama sende allah değilsin ben sana hayran değilim sadece çevremde düşmanım değil dostum olsun istedim . Benim ne kadar sıcak samimi bir insan olduğumu bilmem bilen varmı .
13-14 yaşında bir bebe için ben de küfür etmek istemiyorum.

1639310629262.png
1639310704087.png

Zaten bu analizi yapan ilahımıza haşa sözüm yok xd . Eyvallah paşam analiz güzel ama burda her paylaşılan konu işinize gelince sahibine ait gelmeyince çalıntı konu .

Yöneticilerin ne kadar iyi insan olduklarını bildiğim için rahatım . Zeki ve çözüm odaklılar elbet ki ceza alabilirim fakat ben bu iki adamın banlanmasını istiyorum sorgusuz sualsiz yargı infaz yaptıkları için.
THT Forum sitesi şuan bakımda . Program sahibi buğrayada ulaşmaya çalışıyorum açmıyor . Tht bakımdan çıksın bu konuyu nereden aldığımı göstericem size.

Rating - 100%
dediğine karşı cevabımı çoktan verdim

"gitsin dosyaya baksın paylaşmadan önce, başka forumdan alması kimseyi ilgilendirmez
beni ilgilendiren dosyanın virüs olması, başka yerden alınmış olması değil."

Pintbos 

t.me/pierkamil
Rating - 100%
dediğine karşı cevabımı çoktan verdim

"gitsin dosyaya baksın paylaşmadan önce, başka forumdan alması kimseyi ilgilendirmez
beni ilgilendiren dosyanın virüs olması, başka yerden alınmış olması değil."
herkes copy past konular paylaşıyor bunu demişsin ama adam rat atmış gibi anlatmışsın konunu

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Level 2 orospu çocuğu şöyle prim konu açmaktan başka ne vasfın var bu foruma . Ben 7/24 forumdayım . Gündüz bilgiğsayarda gece telefondan sabah uyandımı ilk işim foruma girmek . Senin gibi kahpe bi orospu çocuğu kimde beni banlatıcak anaını siktimin çocuğu . Bir saattir küfür etmicem etmicem diyorsun hala hacker analist orospu çocu gibi hareketlerde bulunuyorsun . Yöneticilere şikayet edebilirdin hani konu açiyimde filozof orospu çocuklarına döneyim seninkisi .

@Nephthys banlıcakmısın cihan piçiyle bunu artık konuyuda silmemişsin kardeşim ortada haksızlık dönüyor izliyorsunuz .

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
sinirden yazı yazamıyorum amınakodumun yerinde asya denen bi mal bile chatte "aa ratçı" diye karşılıyor beni ayıp lan

Rating - 100%
herkes copy past konular paylaşıyor bunu demişsin ama adam rat atmış gibi anlatmışsın konunu
başka yerden aldığını belirtmedi, düz bir şekilde paylaştı, eğer şuradan şuradan aldım deseydi ve 2 yıldır kullanıyorum felan gibi şeyler yazmasaydı bende demezdim

baştan yazabilirdi herşeyi

Rating - 100%
Level 2 orospu çocuğu şöyle prim konu açmaktan başka ne vasfın var bu foruma . Ben 7/24 forumdayım . Gündüz bilgiğsayarda gece telefondan sabah uyandımı ilk işim foruma girmek . Senin gibi kahpe bi orospu çocuğu kimde beni banlatıcak anaını siktimin çocuğu . Bir saattir küfür etmicem etmicem diyorsun hala hacker analist orospu çocu gibi hareketlerde bulunuyorsun . Yöneticilere şikayet edebilirdin hani konu açiyimde filozof orospu çocuklarına döneyim seninkisi .

@Nephthys banlıcakmısın cihan piçiyle bunu artık konuyuda silmemişsin kardeşim ortada haksızlık dönüyor izliyorsunuz .
bunu ciddiye almam mı lazım?
tek kelime bırak küfrü hakaret bile etmedim, gördüğümü paylaştım.

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
başka yerden aldığını belirtmedi, düz bir şekilde paylaştı, eğer şuradan şuradan aldım deseydi ve 2 yıldır kullanıyorum felan gibi şeyler yazmasaydı bende demezdim

baştan yazabilirdi herşeyi
ya sen harbi gerizekalı bir insansın ulan ben 2 yıldır kullanıyorum demesem nasıl sosyal mühendislik ile konumu açtırıcam . Siktimin dosyasının rat olduğunu nerden bileyim ben banane amk . Rat olduğunu bilsem kendim kullanmazdım kaspersky antivirüsün orjinal lisanslısı var o bile tespit edememiş .

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
bunu ciddiye almam mı lazım?
tek kelime bırak küfrü hakaret bile etmedim, gördüğümü paylaştım.
Sen benim haklarıma kişiliğime hakaret etmiş oldun ratçı demekle . Ben otomailde satıyorum crackte satıyorum be daha nasıl ticaret yapıcam senin şu siktimin konun yüzünde gerizekalı herif hakediyorsun bu küfürleri . 10 Tane başarılı ticareti olan adama neden ratçı dersin konu kaç ay önce paylaşılmış onadamı bakmadın

Rating - 100%
ya sen harbi gerizekalı bir insansın ulan ben 2 yıldır kullanıyorum demesem nasıl sosyal mühendislik ile konumu açtırıcam . Siktimin dosyasının rat olduğunu nerden bileyim ben banane amk . Rat olduğunu bilsem kendim kullanmazdım kaspersky antivirüsün orjinal lisanslısı var o bile tespit edememiş .
aga virüstotalde 41 tane detection var diyorum en basitinden baksan yine rat bu neyini bilemiyorsun?
ben ne gördüysem onu paylaştım, zaten yorumlarda rat bu felan diyenlerde vardı bende düz paylaştım.

Rating - 100%
konuyu bilmemde ben bu cihan yüzünden ban yemiştim üstelik forumda ozamanlar acemiydim ve 10 saate yakın aktifliğim vardı forumda da şmdsiki gibi çok kişi yoktu bu Allaha söven israil kalp atan dolandırıcın tekidir zamanında fotolarını ifşalamıştık 17 yaşında birisidir :d

Rating - 100%
Ailevi hakaret ettiğin içn 24 saat banlandın. Alıntı yapmadan önce dosyaya baksaydın. Üye gerekeni yapmış. Konu kilit

Rating - 100%
@Cihan adlı üye ailevi hakaret ettiği için UYARILDI..... Sen de UYARILDIN fakat uyarı puanın biriktiği için ban cezasına çevrildi....

N

Nobody

@El Fapping_ değerli moderatörüm bence bu olayda büyütülecek bir şey yok @RISIN paylaştığı konuya zaten virustotal linki bırakmış, indirmek isteyenlerin bu raporu inceleyerek indirmesi gerekir sonuçta burası hack forumu, niloyanın oyun bahçesi değil. @RISIN gibi foruma değer veren bir üyenin kasıtlı olarak böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum edilen küfürleri de bu seferlik görmezden gelebiliriz. ban cezaları kaldırıldı gereksiz yere ortamı germeyin lütfen.

Q3GD7Sz.png

Rating - 100%
@El Fapping_ değerli moderatörüm bence bu olayda büyütülecek bir şey yok @RISIN paylaştığı konuya zaten virustotal linki bırakmış, indirmek isteyenlerin bu raporu inceleyerek indirmesi gerekir sonuçta burası hack forumu, niloyanın oyun bahçesi değil. @RISIN gibi foruma değer veren bir üyenin kasıtlı olarak böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum edilen küfürleri de bu seferlik görmezden gelebiliriz. ban cezaları kaldırıldı gereksiz yere ortamı germeyin lütfen.

Q3GD7Sz.png
Ailevi küfürler report edildiği için attım abi bu seferlik affedelim umarız bir dahakine daha dikkatli olunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,597Konular
3,269,524Mesajlar
315,517Kullanıcılar
ugurxtSon Üye
Üst Alt