#Uyarı - Okul Bilgisayarları

Merhabalar; Bugün, aslan yüreği yedim. Okul'da atölyesindeki bilgisayarımda Havij 1.16 PRO vardı, gidip tarama yaptım. Hemde f@tih internetiyle Meb'in sql'i neyse :D...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar;

Bugün, aslan yüreği yedim. Okul'da atölyesindeki bilgisayarımda Havij 1.16 PRO vardı, gidip tarama yaptım. Hemde f@tih internetiyle Meb'in sql'i neyse :D

Taramanın sonunda bypass edemedi bende kapattım. Birkaç ders sonunda hoca beni yanına çağırdı niye yaptın falan diyerek çıkıştı.

Dikkatli olun, bilgisayarları nasıl izlediklerini gördüm. En gelişmiş keylogger mk :D Klavyeye yazdığın şeylerden kaydettiğin dosya ismine kadar tüm veriler Meb'e gidiyor. Ona göre dikkatli olun beyler.

kanki ben çok yaptım yakalnma vs yok yani bende olmadı sadece o gün tüm bilgisayarlarda müdürde dahil e okul vs giremiyor sisteme izinsiz erişim fln fistan dedi durdu :) bizim salak hocalarda bakım var diye takmadılar

Merhabalar;

Bugün, aslan yüreği yedim. Okul'da atölyesindeki bilgisayarımda Havij 1.16 PRO vardı, gidip tarama yaptım. Hemde f@tih internetiyle Meb'in sql'i neyse :D

Taramanın sonunda bypass edemedi bende kapattım. Birkaç ders sonunda hoca beni yanına çağırdı niye yaptın falan diyerek çıkıştı.

Dikkatli olun, bilgisayarları nasıl izlediklerini gördüm. En gelişmiş keylogger mk :D Klavyeye yazdığın şeylerden kaydettiğin dosya ismine kadar tüm veriler Meb'e gidiyor. Ona göre dikkatli olun beyler.
Haha dikkatlı ol bro :)

Merhabalar;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,844Konular
3,271,968Mesajlar
316,380Kullanıcılar
vietanh1109aSon Üye
Üst Alt