Üyeliğimin Silinmesini İstiyorum

zhugenu

SOYTARI
Rating - 0%
Daha 2 gün öncesine kadar yönetimde olup, üyeliğimin silinmesini istiyorum diyen üyelere laf söyleyen adminlerin bugün yönetimden alınınca chat-box'a üyeliğimi silin diye yazı yazması kadar ironik bir durum yoktur. Yönetimde olan birçok kişinin yönetimden alınması konusunda benim de bir bilgim yok fakat ayrılır ayrılmaz diğer insanları sürü psikolojisine sokup, arkalarından gelmelerini sağlayacak sözler söylemeleri çok garip bir durum. Belli ki önemli bir husus var ve olayın üstüne açıklama yapılmıyor ki bunun sebebi ya yönetimden ayrılan kişilerin karalanmamasını sağlamak ya da forumdaki üyelerin kışkırtılmamasını sağlamamak için açıklama yapılmıyor. Bir açıklama gelir mi bilmiyorum fakat açıklama gelmediği sürece üyeleri kışkırtmak isteyen kişiler olayları kendi doğruları ile anlatıp insanları kendi tarafına çok rahat bir şekilde çekebilir. Bu yüzden detaylar ve kişilerden bahsedilmeksizin yaşanan olayın kabası anlatılıp bunun önüne geçilebilir.

zhugenu

SOYTARI
Rating - 0%
Herkesin iç sesi oldun.
Birisinin bunu yapması gerektiği ve hiç kimse bunu yapmadığı için bu konuyu açtım. Bu forumdaki her üyenin bir değeri olmalı ve onlara gereken değeri verip bir açıklama yapılmalı.

Düzenleme : Şunu da belirtmek isterim, yönetimdeki birçok kişinin artık yönetimde olmaması yeni birilerinin yönetime dahil edileceği anlamına gelmez. Bu yüzden yönetime dahil olacağım diye yarışa girmeniz mantıksız olacaktır, böyle düşünmemin sebebi bir seferde birden fazla yönetim üyesi yönetimden gerek kendi isteğiyle gerek daha üst yetkilere sahip birisi tarafından çıkarılıyorsa ufakta olsa darbe almıştır. Bu yüzden yeni yönetim üyeleri alınacak bile olsa eskisine nazaran daha dikkatli olacaklarını varsayıyorum

Rating - 100%
Birisinin bunu yapması gerektiği ve hiç kimse bunu yapmadığı için bu konuyu açtım. Bu forumdaki her üyenin bir değeri olmalı ve onlara gereken değeri verip bir açıklama yapılmalı.
kimse kusura bakmasın izahı olmayan şeyin mizahı olurmuş yapılanların mantıklı Bi izahı umarım vardır yakında forumda bir kaos ortamı yaşanıcak umarım yaşanmaz ama yaşanıcak spy hakkında hayırlısı olsun.

zhugenu

SOYTARI
Rating - 0%
kimse kusura bakmasın izahı olmayan şeyin mizahı olurmuş yapılanların mantıklı Bi izahı umarım vardır yakında forumda bir kaos ortamı yaşanıcak umarım yaşanmaz ama yaşanıcak spy hakkında hayırlısı olsun.
Bir izahı olmasa şuana kadar çoktan bir açıklama yapılırdı. Açıklama yapılmamasının nedenini bende bilmiyorum fakat bir açıklama yapılmıyor ya da gecikiyorsa ya daha önceki sorunlara kıyasla daha büyük bir sorundur ya da devleti de içine dahil edebilecek türde bir sorundur.

Rating - 0%
Daha 2 gün öncesine kadar yönetimde olup, üyeliğimin silinmesini istiyorum diyen üyelere laf söyleyen adminlerin bugün yönetimden alınınca chat-box'a üyeliğimi silin diye yazı yazması kadar ironik bir durum yoktur. Yönetimde olan birçok kişinin yönetimden alınması konusunda benim de bir bilgim yok fakat ayrılır ayrılmaz diğer insanları sürü psikolojisine sokup, arkalarından gelmelerini sağlayacak sözler söylemeleri çok garip bir durum. Belli ki önemli bir husus var ve olayın üstüne açıklama yapılmıyor ki bunun sebebi ya yönetimden ayrılan kişilerin karalanmamasını sağlamak ya da forumdaki üyelerin kışkırtılmamasını sağlamamak için açıklama yapılmıyor. Bir açıklama gelir mi bilmiyorum fakat açıklama gelmediği sürece üyeleri kışkırtmak isteyen kişiler olayları kendi doğruları ile anlatıp insanları kendi tarafına çok rahat bir şekilde çekebilir. Bu yüzden detaylar ve kişilerden bahsedilmeksizin yaşanan olayın kabası anlatılıp bunun önüne geçilebilir.
Yaziyi okumaya usendim

Rating - 0%
Açıkçası mevzuya pek hakim değilim, adminler kimdir, nedir tanımam etmem lakin şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki; bulunduğu forumun ekmeğini yiyip, rankı elinden alınınca yetim misali etrafa saldıran, en ufak bir olayda çocuk gibi küsen kişilerin yönetim kadrosunda yeri yoktur. Şahıslar geçici, kurumlar kalıcıdır! Yönetim kadrosuna giren her kişinin önce bunu bilmesi gerekir.

Beni rahatsız eden diğer husus,

Genel kitle;
Spyhackerz'ın üye listesi ne kadar kabarık da olsa, maalesef üzülerek söyleyeceğim forumun genel kitlesi çok ama çok kötü.

Bir çoğu 13-18 yaş aralığında kişiler. Ağızlarında küfürden başka birşey yok, tanımadığı etmediği insana bile saygısızlık yapacak bir çok kişi mevcut. Bir ara chate girdim, hep bir kargaşa, hep bir kaos. Kız görünümlü bir şahısa soru sorduk, bir anamıza küfür etmediği kaldı! Forum ne zaman bu kişilerden kendini arındırırsa o zaman bütün mesele çözülür. İyi forumlar diliyorum.

Serkan

👉👌👉👌👉👌👉💦
Rating - 100%
Buradaki ayrılan adminlerin hangi unsurla ayrıldığı ne olduğu bizleri ve kimseyi ilgilendirmiyor yönetimi ilgilendirir yönetimin sorunudur bize düşmez
Ek olarak ayrilmadan önce 2 gun öncesine kafar tabiri caizse bu adamların gotünu yaliyordunuz arkalarindan iyi kötü konuşmak bize düşmez görevlerini iyi yada kötü yaptılar yönetimle sorun yasadilar gittiler bu bizim haddimize degil 2 yüzlü olmayin bırakın herkes kendi denizinde boğulsun saygılar

BraveHeart 

Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.

SOYTARI
Rating - 100%
Buradaki ayrılan adminlerin hangi unsurla ayrıldığı ne olduğu bizleri ve kimseyi ilgilendirmiyor yönetimi ilgilendirir yönetimin sorunudur bize düşmez
Ek olarak ayrilmadan önce 2 gun öncesine kafar tabiri caizse bu adamların gotünu yaliyordunuz arkalarindan iyi kötü konuşmak bize düşmez görevlerini iyi yada kötü yaptılar yönetimle sorun yasadilar gittiler bu bizim haddimize degil 2 yüzlü olmayin bırakın herkes kendi denizinde boğulsun saygılar
arka koltukta sakso çeker misin bana

zhugenu

SOYTARI
Rating - 0%
Farkındaysan henüz birkaç aylık bir üyeyim ve giden adminlerin çoğunu tanımamakla beraber senin tabirin ile kimsenin götünü veya vücudunun herhangi bir kısmını yalamadım. Buna ek olarak forumun üyesiysen ve bir seferde birden fazla yönetim üyesi istifa ediyor veya görevinden alınıyorsa, bu konu tüm üyeleri ilgilendirir. Konuya bu şekilde cevap verecek kadar ne yaşadın bilmiyorum fakat şahsım hakkında veya şahsımı da içinde bulundurarak '' yalıyordunuz '' gibi bir cümle kurmaman konusunda seni uyarıyorum. İyi forumlar.

131,585Konular
3,269,414Mesajlar
315,488Kullanıcılar
AkbarovSon Üye
Üst Alt